Слави Трифонов: Край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, чието име непрекъснато забравям

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
14:26
818
"Днес изпратих писмо до БТВ. Мислих, мислих и реших да го споделя с вас:

Прекрасно разбирам факта, че БТВ е частна телевизия и Вие имате абсолютното право да изразявате публично Вашите пристрастия, симпатия и да изразявате, както личната позиция на водещите на БТВ, така и позицията на мениджмънта на БТВ. Това е абсолютен факт и е Ваше право.

Както и прекрасно разбирам смисъла на свободата на словото и съм абсолютно за това, човек да може да се изразява свободно публично, особено, ако е журналист. Но, разбира се, съществуват и състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика. И нека не се правим, че аз не съм работил за БТВ 19 години, не съм направил над 5 хил. предавания и не съм донесъл на БТВ огромен брой зрители, авторитет, зрителски интерес и най-вече пари.

Поведението на Вашата служителка Цънцарова е абсолютно неприемливо за мен, въобще не е подчинено на професионализъм, а е тенденциозно, махленско, унизително и ми внушава дребнавост и липса на почтеност и уважение. Фактът, че тя и този, който седи до нея, си позволяват да се държат така с някои от гостите си, е приемливо за Вас, за някои от гостите Ви пък е неприемливо. За мен подобно поведение е неприемливо и аз слагам край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, на който непрекъснато му забравям името. Вярвам, че съм бил повече от ясен", съобщи Слави Трифонов.

Виж коментарите (4)

Още по темата (572):
21.10.2024 Доц. д-р Евелина Христова: Една от проблемните точки на парламентарна демокрация е, че няма глоба за тези, които не гласуват
21.10.2024 Проф. Михаил Константинов: Ако имат малко акъл, да вземат да направят правителство! Иначе хората ще ги изхвърлят!
21.10.2024 Ето какво трябва да направят гражданите, които нямат валидни документи за самоличност, за да гласуват на изборите
21.10.2024 Борисов от Велинград: Въпросът е да победим така на изборите, че да можем да направим правителство
21.10.2024 Десетки сигнали свързани с купуване на гласове във Варна само за ден
20.10.2024 Бойко Борисов: Ако не направим правителство, повече аз кампания няма да
правя
Още новини от Национални новини:
Проф. Михаил Константинов: Ако имат малко акъл, да вземат да напр...
Диагностицирането на този дефицит става чрез преглед при ендокрин...
Случаят с "бактерията-човекоядец" в България: Опасна е, защото за...
Коварен капан в банкоматите, може да загубите пари
Професор: Още през 60-те години на миналия век България е произве...
Саламите ще скочат с 25%, ако станат качествени


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).