След 72 часа минималните температури стават максимални

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:56 / 06.10.2023
597
Утре ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската равнина - до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 21° и 26°.

В неделя денят ще започне със слънчево време. Ще е все още сравнително топло с минимални температури между 10° и 15° и максимални - между 22° и 27°. След обяд и през нощта срещу понеделник със силен вятър, отначало от северозапад, по-късно и от север-североизток ще нахлува студен въздух. Облачността ще се увеличи, но само на отделни места ще превали слаб дъжд.

Температурите ще се понижат значително. В понеделник вятърът ще отслабне. Преди обяд облачността ще е предимно значителна и на отделни места все още е възможно да превали, а след обяд ще намалява, над много райони и до предимно слънчево.

Ще бъде доста хладно с минимални температури между 5° и 10° и максимални - между 13° и 18°. През следващите дни ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, без валежи.

Вятърът ще е слаб от запад-югозапад. Във вторник сутринта ще е студено с минимални температури между 3° и 8°, а дневните ще се повишават и максималните в петък ще са между 23° и 28°.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Днес ви е било топло? По-добре вижте какво предстои от утре
Патриарх Даниил призова за преодоляване на разделението сред прав...
Д-р Ива Гаврилова, онкохирург: Тенът не е на мода
Притеснителна новина за учителите, които учат децата ни
Ето какво е положението след големия пожар на АМ "Тракия"
Радан Кънев за Кирил Петков и думите му за "Възраждане": Недообми...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).