Стартира Коледната благотворителна кампания в помощ на децата на инвалиди и на загинали служители от МВР

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:37 / 27.11.2008
731
Средствата ще се набират на номер 1866 за абонатите на всички мобилни оператори и 090051866 за абонатите на БТК, изпращайки кратко съобщение или чрез обаждане на стойност 1.20 лв. (с ДДС), както и чрез онлайн системата за разплащане ePay от електронната страница на Благотворителната кампания http://www.mvr1866.bg/и ще бъдат разпределени между семействата на инвалидизирани и загинали по време на изпълнение на служебните си задължения служители от системата на МВР.

За реализирането на Коледната национална благотворителна кампания са подготвени 30-секунден видеоклип, радио спот и фотоколаж с участието на водещите на "Денят започва" по БНТ - Марин Маринов и Виктор Николаев, Николай Дойнов - водещ на "Календар" по Нова телевизия, водещите на предаването "Това го знае всяко хлапе" по bTV - Димитър Павлов и Деян Славчев /Део/ и Валентина Войкова - водеща на "Новините" по ТВ2. Продуцентът на инициативата Боян Томов обяви, че лицата на Коледната благотворителна кампания ще участват в разпределянето на набраните средства като гаранти за прозрачност и обективност.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Социологът Юрий Асланов: Ваня Григорова няма да бъде единствената...
Въшният ни министър обсъди отпадането на визите за българите, път...
БНБ обясни как да познаем фалшивата банкнота от 100 лева, която в...
Тошко Йорданов повежда листите на "Има такъв народ" във Варна
Европейката комисия отпуска спешно близо 11 млн. евро за българск...
Изследване на " Галъп": Говори се, че българинът е русофил на фон...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).