Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Сървайвър", "Ергенът", "Стани богат" и още много много емоции с bTV през пролетта
Автор: Екип Varna24.bg 12:52 / 01.02.2022Коментари (0)1583
©
Началото на 2022-ра година ще поднесе много приятни изненади и емоции на аудиторията на bTV Media Group. В пролетната си програмна схема, медията е подготвила редица нови за България формати и сериали, които обещават още повече забавление и добро настроение. Модерни, интригуващи, изпълнени с любов, смях, противоречия, амбиции и мечти, премиерните заглавия ще отведат зрителите на необикновено и изпълнено с емоции и екзотика екранно приключение.

Разнообразието от нови и доказани локални продукции ще бъде в основата на прайм тайма на медията и ще завладее потребителите в пълна синергия между телевизия, интернет, радио и социални мрежи. Висококачествените развлекателни формати и сериали на bTV ще пленят зрителите пред екраните със своите силни и емоционални истории, необикновена атмосфера и вдъхновяващи и талантливи лица.

През пролетта на 2022г. bTV ще заложи в най-гледаното телевизионно време на риалити предаванията – "Survivor“, "Ергенът“, "България търси талант“ и нови епизоди на знаменитата игра "Стани богат“. Сериалите, които ще забавляват зрителите, но и ще им предоставят един различен, развлекателен и сериозен прочит на съвременната действителност, са "Мен не ме мислете“, "Съни бийч 2“ и "Татковци“. Към палитрата от нови и доказани предавания се присъединява и най-новият кулинарен оригинален формат – "Моето звездно парти“ с невероятната Chef Силвена Роу.

Сезонът ще започне на 14 февруари в 20.00 часа със специално издание на единственото по рода си телевизионно шоу у нас - "България търси талант“. Форматът се завръща със зрелищни изпълнения и неочаквани моменти, които освен зрителите, ще изненадат и новото жури в лицето на Евелин Костова, Катерина Евро, Николаос Цитиридис и човека с неподозирани комедийни заложби — епидемиолога проф. Тодор Кантарджиев. Премиерната седмица не просто ще започне, но и ще завърши с шоуто за таланти. На 20 февруари, неделя, от 20.00 часа bTV ще зарадва зрителите с още един епизод на шоуто, което ще продължи да се излъчва всяка неделя вечер.

На 19 февруари точно в 20 часа зрителите ще станат свидетели и на още една премиера. Своя голям телевизионен дебют в българския ефир ще направи най-романтичното, но и провокативно риалити, което не спира да търси любовта – "Ергенът“. В следващите епизоди, които ще се излъчват всеки четвъртък и петък от 21 часа, ексклузивната продукция, създадена по класическия модел за любов и съперничество, ще разгърне отношенията на един мъж с дамите, търсещи страстни преживявания на фона на спираща дъха екзотика и битка за сърцето му.

На 21 февруари от 21 часа ефирът ще бъде завладян от "царя на риалити форматите“ - “Survivor". Титаничната битка на човешки характери, на слабости и страхове със силата на волята, ума и духа в дългоочаквания нов сезон на приключенското риалити, идва под мотото "Скритият идол“. Редом до борещите се за оцеляване в екзотичната и опасна територия на Филипините ще бъдат водещият Владо Карамазов и победителят в сезон 5 – Ваня Джаферович, който ще проследи за феновете всичко най-интересно зад кулисите на шоуто.

Премиерното заглавие "Мен не ме мислете“ ще отвори нова страница в историята на българските сериали на 24 февруари от 20.00 часа. Всеки четвъртък и петък най-новата продукция на медията ще поставя на фокус проблемите, емоциите и въпросите на съвременния човек, като ги поднася чрез майсторско комбиниране на хумор и драма, вълнуващи сюжети и силни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се открие. В сериала участват звездите Рушен Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и др.

Началото на уикенда в ефира на bTV също ще бъде посветено на любовта. Всяка събота зрителите ще празнуват любовта към храната и кулинарията с "Моето звездно парти“ и Chef Силвена Роу. От 26 февруари кралицата на световната гурме сцена ще организира специално парти, на което заедно с любими български знаменитости ще отбелязват различни поводи и ще показват водещите тенденции за балансиран начин на живот и приготвяне на храната в домашна среда.

Към премиум форматите и българските продукции, пролетната програма на bTV ще предложи нови епизоди на емблематичната игра "Стани богат“, втори сезон на хитовия "Съни бийч“ и продължението на сериала "Татковци“.

Наред с всичко това телевизионната аудитория ще има възможност да гледа повече лица и рубрики в новинарските емисии и актуални предавания, допълнително дигитално съдържание за най-верните фенове на риалити форматите, сериалите и света на спорта, а какви изненади очакват зрителите, слушателите и онлайн потребителите – ще стане ясно в следващите седмици.



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Отбелязване на Деня на Независимостта
Борба за влияние в Близкия Изток
Процедурата за избор на нов главен прокурор
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: