Удариха жена и 10-годишно в Разград, детето е с мозъчен кръвоизлив

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:01 / 06.12.2023
920
В  рамките на 5 минути, след като заваля в Разград, две пешеходки бяха ударени на улица "Странджа", съобщиха от ОДМВР-Разград.

В 17.30 часа на 6 декември на пешеходната пътека между фурна "Лазаров" и ОМВ лек автомобил "Опел Вектра", управляван от 62-годишен водач, блъска 10-годишно момиче. Пострадалото дете е откарано с линейка в  МБАЛ-Разград, където след преглед е установено, че има фрактура на черепа и мозъчен кръвоизлив. Ще бъде транспортирано в болница в по-голям град. По случая е образувано досъдебно производство.

Пет минути по-късно, на пешеходната пътека между фурна "Лазаров" и Товарната пиаца, "Фолксваген Голф", шофиран от 52-годишен мъж, блъска пресичащата 28-годишна жена. След преглед пострадалата е освободена за домашно лечение, без сериозни наранявания. На водача е съставен акт по ЗДвП.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Вижте задръстването край Кресна! По-добре изберете друг маршрут!
Тази атракция по нашето Черноморие си струва да се види!
На връщане от Гърция българка възкликна: От години не съм виждала...
Корнелия Нинова: Председател съм на БСП, защото такъв е законът
Манол Пейков за листите на ПП-ДБ: Няма 100% яснота
Чужденци направиха документален филм за АМ "Тракия", заглавието: ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).