Утре ще бъде още по-топло, чака ни слънчев и приятен ден

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:29 / 27.10.2013
518
Отново в сутрешните часове утре на места из низините ще има краткотрайна мъгла, но още преди обяд бързо ще се разсее. Ще задуха западен вятър, в Северна България умерен. До обяд ще е слънчево, по-късно през деня с временно увеличение на облачността, без валежи. Температурите в местата, където до днес имаше мъгли чувствително ще се повишат и вече в цялата страна максималните ще са между 20° и 25°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН.

По Черноморието до обяд ще е слънчево, по-късно с променлива облачност. Ще се появи до умерен западен вятър. Максималните температури ще са 20-22°. Вълнението на морето ще слабо 1-2 бала.

Времето в планините ще се задържи топло, но ще се появи умерен, а по Старопланинското било временно и силен северозападен вятър. Около обяд облачността ще започне да се увеличава, оставайки предимно средна и висока, над планинските била. Валежи не се очакват. Дневна температура на 1200 м.н.в 19°, на 2000 м около 12°.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Над 26 хил. водачи получиха фишове за по-малко от седмица
Феноменът "тъмни прозорци" в България: Много жилища се водят праз...
Адвокати разкриха как чужденец може да купи фирма у нас
Вирусолог съветва при хрема, зачервено гърло и кашлица веднага да...
ПП-ДБ с упрек към служебната власт: Можем да загубим над 60 млн.е...
Икономист: Европа се деиндустриализира. Изнасят се ключови произв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).