Варненци извиват опашки пред "тотопункта на милионите"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:57 / 10.11.2012
563
Софиянци, варненци и бургазлии извиват опашки пред "тотопункта на милионите" до жп гарата в Трявна. С фишове, пуснати там и попълнени от служителката Красимира Чалъкова, бяха спечелени два големи джакпота тази година. Рекордната печалба от 7,9 млн. лв. във второ теглене на играта "6 от 49" накара много мераклии да хванат милионите, да се запътят към Трявна.

"При всеки натрупан голям джакпот тук идват хора от София, Варна и Бургас. Някои пускат по 20 - 30 фиша. Повечето бяха чули за мен и искаха аз да им попълвам фишовете, за да им донеса късмет. Без ръце останах да задрасквам числа дни наред", каза служителката Красимира Чалъкова.

Тя вече е подарила два големи джакпота - един от 3,5 млн. лв. през февруари т.г. и втори от 100 000 лв. няколко месеца по-късно. Самата Красимира Чалъкова признава, че има лека ръка и голям късмет. Тя играе тото от 33 години, откогато е започнала работа в тотализатора. Любимите й числа, с които играе редовно, са 1, 5, 6, 11, 25 и 32.

На предсказанието на известна ясновидка, че този път голямата печалба ще падне близо до вода, Красимира Чалъкова отговаря: "Че и Трявна е на вода. Имаме си и ние река край града. Така че що да не паднат и този път милионите тук?"

Предсказанието, че този път рекордният джакпот ще падне в град "на вода", причини трескава суматоха в Свищов.

Местните служителки в тотопунктовете споделиха, че през последните дни и седмици са били буквално обсадени от придошлите от съседна Румъния тототуристи. В Търново треската обхвана и английските заселници. В един от тотопунктовете служителката била шокирана, когато клиентът пред нея поискал фишът му да бъде пренасочен за изплащане на печалбата в Москва. Руснакът бил на гости на дъщеря си, която учела в Търновския университет, и когато разбрал за разиграващите се милиони, също решил да се включи. Служителката обяснила на мъжа, че печалбата може да бъде получена само в България и той с видима неохота приел да даде фиша на съхранение на дъщеря си.

В съседна Горна Оряховица жената от тотопункта останала изумена, когато пред нея на гишето застанала възрастна жена от ромски произход. Силно притеснена бабата обяснила, че не може да чете и пише, не познава числата и помолила служителката да й помогне да си попълни фиша за "многото пари".

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...
Асен Василев: Славчев остава шеф на Комисията за противодействие ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).