Варненец пострада при катастрофа, возил се при много пиян шофьор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:17 / 17.03.2015
808
Вчера, около 11.30 ч. в с. Терзийско, общ. Сунгурларе, в района на изхода на селото, служители от Районно управление «Полиция» - Сунгурларе подават сигнал със стоп-палка за спиране за проверка на лек автомобил «Рено Сафран», с бургаска регистрация. Автомобилът не спира и продължава да се движи в посока с. Огнен, общ. Карнобат. На около 100 м след разклона за с. Грозден, служителите от Районно управление «Полиция» - Сунгурларе установили, че «Рено»-то се е блъснало в крайпътно дърво.

От последващите полицейски действия е констатирано, че автомобила е управляван от 47-годишния Ж.В. от с. Искра, общ. Карнобат. Ж.В. е тестван с дрегер за употреба на алкохол, като апаратът отчел 2.55 промила / взета му е кръвна проба за химически анализ/.

Установено е, че при настъпването на самостоятелната катастрофа пострадал спътникът на Ж.В. - А.Н., 36-годишен от Варна, който с видими следи от нараняване в областта на лицето, е прегледан в МБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Ж.В. е задържан за срок до 24 ч. по случая е образувано бързо полицейско производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Прощаваме се с Николай Волев на 22 октомври
Не се чувствате добре? Ударила ни е силна магнитна буря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).