Варненец предизвика тежка катастрофа с много ранени на пътя Айтос - Бургас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
11:40 / 21.11.2012
724
Вчера около 16.19 ч. на пътя Айтос - Бургас, между разклон Миролюбово и разклон Българово, настъпва ПТП между л.а. «Рено Меган», с варненска регистрация, управляван от 39 год. В.Д. от Варна и л.а. «Рено Клио», с бургаска регистрация, управляван от 57 год. М.Н. от с. Дъскотна.

От ПТП-то са пострадали водачът - В.Д. / получил фрактура на таза/, водачът М.Н. / получил натъртвания по тялото/ и пътниците, возещи се в л.а. «Рено Клио» - Д.Х., 65-годишна от с. Дъскотна, седяща на предната дясна седалка / получила счупен гръден капак, настанена в отделение «Реанимация» към МБАЛ - Бургас, с опасност за живота/, 47-годишната Т.М. от с. Дъскотна, седяща на задната седалка в дясно / получила фрактура на дясната ръка/ и 51-годишната Е.Д. от с. Дъскотна, седяща отзад в ляво / получила фрактура на дясната ръка и десния крак/.

Причината за ПТП-то е, че водачът на варненското «Рено» предприема обратен завой, като отнема предимството и допуска ПТП с правомерно движещия се по пътното платно от лявата му страна л.а. «Рено Клио».

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...
Асен Василев: Славчев остава шеф на Комисията за противодействие ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).