Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Важни промени в движението на АМ "Хемус", вижте къде
Автор: Петър Дучев 12:41 / 25.10.2024Коментари (0)641
©
От днес – 25 октомври, до 27 октомври, се въвежда промяна в организацията на движение през тунелите "Топли дол“ и "Правешки ханове“ на АМ "Хемус“, за да се улесни пътуването при очаквания интензивен трафик.

На 25 октомври /петък/ от 11 ч. до 20 ч. и на 26 октомври /събота/ от 8 ч. до 14 ч. за улеснение при пътуването и ограничаване на задръстванията в пиковите часове, когато много хора тръгват на път, ще бъде спряно движението в посока София на всички моторни превозни средства през тунелите "Топли дол“ и "Правешки ханове“ на АМ "Хемус“. Целта е улесняване на движението в посока Варна.

Трафикът към София ще се пренасочва по обходен маршрут - от 47-ми км на АМ "Хемус“, при пътен възел "Ботевград“, шофьорите ще преминават по път II-17, по път I-1 София – Ботевград и при 30-ти км на автомагистралата при п. в. "Витинска река“ ще продължават пътуването си по АМ "Хемус“.

В тунел "Правешки ханове“ на 25 и 26 октомври ще преминават само превозните средства, пътуващи за Варна. Трафикът за София ще е по обходен маршрут - от АМ "Хемус“ при п. в. "Осиковска Лакавица“ автомобилите ще преминават по път I-3 Ябланица – Ботевград и при пътен възел "Правец“ ще се връщат на АМ "Хемус“.

На 27 октомври /неделя/ от 12 до 20 ч., когато трафикът към столицата ще е по-интензивен, в тунел "Топли дол“ целият трафик ще е само за София, а пътуващите за Варна ще преминават по обходен маршрут - от п. в. "Витинска река“, по път I-1 София – Ботевград, път II-17 и при 47-ми км при п. в. "Ботевград“ ще продължат по АМ "Хемус“.

В тунел "Правешки ханове“ също ще преминават също само пътуващите за София, а трафикът за Варна ще се пренасочи от АМ "Хемус“ при пътен възел "Правец“ по път I-3 Ябланица - Ботевград и при п. в. "Осиковска Лакавица“ да се връща на АМ "Хемус“.

При необходимост, в зависимост от интензивността на движение по преценка на органите на ОД на МВР София/СДВР могат да бъдат налагани и други ограничения, осигуряващи безпроблемно преминаване през участъка на АМ "Хемус“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: