Вместо да взима рушвети – да бе излязъл в пенсия!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:04 / 17.08.2023
760
От полицията дадоха подробности за служителя на фирма, занимаваща се със зашита на търговски марки, който е взимал 1500  лв. като такса спокойствие от търговец на територията на община Несебър. За случая Burgas24.bg съобщи по-рано днес.

Мъжът, който е на 66 години и е от София, в началото на активния сезон през 2022 г. събирал суми от търговски обекти по Южното Черноморие, предлагащи дрехи и аксесоари с неустановен произход. Той обещавал на търговците да не бъдат проверявани и артикулите им изземвани при предстоящите проверки. И през този сезон софиянецът решил да приложи изпитаната схема, като взел сумата от 1 500 лв. от търговски обект в Обзор, стопанисван от 37-годишна жена, на която обещал да не упражнява правата си, като представител на защитените търговски марки.

Жената алармирала за случая служителите на отдел "Икономическа полиция", които съвместно с колегите си от ОДМВР – Варна спрели за проверка и личен обиск 66-годишния софиянец. В него е намерена дадената парична сума, като предстои да му бъде повдигнато обвинение за вземане на подкуп от търговски обект.

Задържан е за срок до 24 часа.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Прощаваме се с Николай Волев на 22 октомври
Не се чувствате добре? Ударила ни е силна магнитна буря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).