Водолазите от Сухопътните войски и служители на "Военна полиция" със съвместна подготовка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:43 / 06.10.2023
789
Съвместна подготовка с личния състав, назначен на водолазни длъжности в Сухопътните войски и представители на служба "Военна полиция" се проведе в района на учебно-тренировъчната и мобилизационна база "Искър" от 25 септември до 6 октомври, съобщиха от пресцентъра на МО.

В продължение на две седмици военнослужещите успешно отработваха задачи, свързани с организация на водолазните спускания в различни условия. Реализирано бе практическо занятие по прокарване на пътна нишка и трениране в ходене по нея на различни дълбочини. Вниманието на водолазите бе концентрирано в разузнаване, устройване и преодоляване на заграждения на вода при високопланински условия.

Подготовката беше организирана от служба "Военна полиция". Непосредствен ръководител на провеждането на леководолазните спускания беше старши сержант Георги Начев от състава на 55-ти инженерен полк – Белене.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Днес ви е било топло? По-добре вижте какво предстои от утре
Патриарх Даниил призова за преодоляване на разделението сред прав...
Д-р Ива Гаврилова, онкохирург: Тенът не е на мода
Притеснителна новина за учителите, които учат децата ни
Ето какво е положението след големия пожар на АМ "Тракия"
Радан Кънев за Кирил Петков и думите му за "Възраждане": Недообми...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).