Временни промени в движението на някои влакове поради ремонт на железния път

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:42 / 05.02.2013
621
До 20-и февруари ще бъдат въведени временни промени в движението на четири бързи влака на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД. Причините за временното изменение в графика на тези влакове са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания "Железопътна инфраструктура" ще извършва в участъка между гарите Михайлово и Калояновец.

Влаковете, които ще се движат с промени в своите разписания, са следните:

• Бързият влак № 4641 от Варна за Пловдив, който заминава в 05:05 ч., ще пътува по обичайното си разписание до Тулово. След гара Тулово този влак ще се движи по променен маршрут през Карлово, вместо както по редовния си график през Стара Загора. В гара Пловдив влакът ще пристига в 14:40 ч.;

• Бързият влак № 8610 от Бургас за София, който тръгва в 06:25 ч., ще пътува по досегашното си разписание до Тулово. След гара Тулово този влак ще се движи по променен маршрут през Карлово, вместо както по редовния си график през Стара Загора. В гара София влакът ще пристига в 15:40 ч.;

• Бързият влак № 8611 от София за Бургас, който заминава в 06:55 ч., ще пътува по обичайното си разписание до Пловдив. От гара Пловдив този влак ще тръгва с 14 минути по-късно, т.е. в 09:22 ч. От Пловдив до Тулово влакът ще се движи по променен маршрут през Карлово, вместо както по редовния си график през Стара Загора. От гара Тулово влакът ще заминава с 39 минути по-късно, т.е. в 11:59 ч.;

• Бързият влак № 1624 от Пловдив за София, който тръгва в 13:00 ч., ще заминава с 80 минути по-рано от досегашното си разписание, т.е. в 11:40 ч. В гара София този влак ще пристига в 14:20 ч.

Информация за промените в разписанията на влаковете, които пътуват в участъка на извършвания ремонт, е поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на "Холдинг БДЖ" ЕАД (www.bdz.bg).

За подробна информация клиентите на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД могат да се обръщат към гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).