Временни промени в разписанието на един бърз влак със задължителна резервация от София за Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:55 / 29.03.2011
789
На 30-ти и 31-ви март 2011 г. ще бъдат въведени временни промени в разписанието на един бърз влак със задължителна резервация на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД. Причините за временното изменение в графика на този влак са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания "Железопътна инфраструктура" ще извършва в района на гара Синдел.

През дните на ремонта бързият влак със задължителна резервация № 2611 от София за Варна ("Златни пясъци"), който заминава в 06:55 ч., ще се движи с частична промяна в своето разписание. Този влак ще пътува по обичайния си график до гара Провадия. След Провадия влакът ще се движи с променено разписание и ще пристига в гара Варна с 23 минути по-късно, т.е. в 14:26 ч.

За подробна информация клиентите на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД могат да се обръщат към гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Доц. Наталия Киселова влиза в листите на "БСП-Обединена левица" з...
"Бащата" на валутния борд: Няма никаква полза от еврото, защото л...
Заради неправилно изпреварване е станала тежката катастрофа край ...
Хиляди пенсионери са ощетени заради тавана на пенсиите
Голяма фирма сама изтегли опасен продукт от пазара у нас
Днес изпращаме последния летен ден, утре идва астрономическата ес...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).