Времето в неделя: Ще преобладава слънцето

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:04
257
Над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Облачността над североизточните райони и по Черноморието ще се увеличи. Валежи не се очакват. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от север-североизток. Минималните температури ще бъдат между 7° и 12°, за София – около 8°, максималните - между 21° и 26°, за София – около 22°, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане около средното за септември.

Над северното черноморско крайбрежие още от сутринта облачността ще се увеличава, докато над южното преди обяд ще бъде предимно слънчево, но след пладне и там ще се заоблачи. Ще духа слаб до умерен северен вятър, който в следобедните часове ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са 22°-24°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево с купеста облачност в следобедните часове. Ще духа слаб и умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра – около 9°.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Делян Пеевски: И днес независимостта и свободата на държавата ни ...
Рая Назарян: На днешния ден България поставя последния елемент в ...
Това е униформата, с която Фердинанд обявява независимостта
Историк: Думата "независимост" не трябва да я разглеждаме в ролят...
Рая Назарян присъства на празничната литургия в църквата "Св. 40 ...
Експерт: Подразни ме, че за пореден път някой ни размахва пръст


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).