Във Варна наказаха мъж, пребил жената, с която живее

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:03 / 28.08.2024
1250
Варненският районен съд наложи наказание на 31-годишен за причиняване на телесна повреда в условията на домашно насилие, съобщиха от кулоарите на Темида.

По силата на постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, 31-годишен мъж от Шумен се призна за виновен в нанасяне на лека телесна повреда на партньорката си в условия на домашно насилие. Подсъдимият прие да изтърпи наказание от 6 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години.

Деянието е извършено на 19 август миналата година във Варна. Потърпевшата е получила травматични увреждания в областта на лицето, шията и гърба, обусловили временно разстройство на здравето, неопасно за живота.

В тежест на подсъдимия са направените по делото разноски. Пострадалата се уведомява за одобреното споразумение и възможността да предяви по съдебен ред граждански иск за неимуществени вреди. Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Слави Трифонов не се сдържа: Мога да бъда много груб, даже може д...
Катастрофа затруднява движението по АМ "Тракия", в посока Бургас
Даниел Митов за думите на македонския вицепремиер: За такава обид...
Министър Карадимов: За да се справим с "мъртвите души" на изборит...
Пожар! Подпали се влака София-Варна
Пеевски: РСМ да се извини на България и българите!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).