Въздушната линейка успешно транспортира жената от Сандански до София

Автор: Ливия Кукова
Коментари (1)
15:59 / 06.06.2024
1048
Въздушната линейка, която бе изпратена от София до Сандански и обратно до столицата, е изпълнила успешно своя курс, предаде репортер на "Фокус".

В Сандански медицинският хеликоптер е кацнал около 13.00 часа на стадиона в курортния град. Полетът от София до Сандански е продължил около 40 минути. 

По първоначални данни в София хеликоптерът е пристигнал на хеликоптерната площадка на болница "Св. Екатерина", от където пострадалата 58-годишна жена от Сандански ще бъде транспортирана до "Пирогов".

Припомняме, че 58-годишна жена пострада при нелеп инцидент със собствената си кола. Дамата паркира на ул. "Деспот Слав“ в Сандански и тръгва да слиза. В този момент обаче автомобилът тръгва назад и отворената врата я повлича.

Жената е с фрактура на малкия таз, фрактура на две ребра и ключица. Настанена е за лечение в МБАЛ-Сандански с опасност за живота.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Запрянов: Очакваме 57 млн. евро в замяна на помощта за Украйна
"Да, България!" прие мандат за предоговаряне на коалиционното спо...
Голям пожар в Старозагорско, опасно близо до борова гора
Брендо през 2008 г.: Никога няма да излезе тази истина
Президентът и патриарх Даниил положиха венци пред Паметника на Не...
Президентът Радев: Изборът на патриарх идва в момент на изпитания...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).