Започват валежите и нахлуването на студен въздух

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
07:30 / 25.11.2013
520
Днес облачността временно ще намалее. Около обяд от запад отново ще се заоблачава, след обяд ще започнат слаби превалявания. Вятърът ще се ориентира от запад и ще се усили, чувствително в Дунавската равнина и с него ще започне да нахлува студен въздух. Температурите в Северна България и високите котловинни полета бързо ще се понижават и през нощта срещу вторник там дъждът ще премине в слаб сняг. Все още с високи дневни температури, от 8-10° в Северна България до 15° в Югоизточна.


Атмосферното налягане по-ниско от средното, след пладне ще започне да се повишава.

По Черноморието ще е предимно облачно с временни разкъсвания в ранния след обяд. По-късно отново, главно по южното крайбрежие ще завали. Вятърът ще е от запад, по северното крайбрежие умерен. Максимални температури до 10-12°. Вълнението на морето ще е слабо до умерено 2-4 бала, по-значително по-северното крайбрежие.

И над планините до обяд ще има временни разкъсвания на облачността, но по-късно през деня отново ще се увеличи. Ще превали сняг. Вятърът ще е силен от запад, по Старопланинското било временно и бурен. Ще започне понижение на температурите. Температурите през деня на 1200 м.н.в ще достигнат до 4-5°, на 2000 м до -2/-3°, но ще започнат да се понижават.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Желязков: Отиваме към 7-ми избори, това е такава скорост към нищо...
Почина жената, пребита брутално от непълнолетен в Перник
Денков: Ако е полезно, готови сме да получим подкрепа от който я ...
Димитър Главчев заминава за Ню Йорк
Българи ще участват в дигитализацията на Европа – ще черпим от ре...
Силовият министър погна с проверки полицаите, които имат връзка с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).