"Жълт" код за Варна и чувствително понижение на температурите!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:40 / 22.03.2013
937
"Жълт" код е обявен за днес в 24 области на страната заради силен вятър и интензивни валежи. Жълтият код е в сила за силен вятър в областите Пловдивска, Видинска, Монтанска, Врачанска, София област, София град, Пазарджишка, Бургаска, Варненска, Шуменска, Добричка. За областите Ловешка, Плевенска, Габровска, Великотърновска, Търговищка, Русенска, Разградска, Силистренска, Кърджалийска, Хасковска, Сливенска, Ямболска и Старозагорска освен бурния вътър се очакват и интензивни валежи.

Над страната днес ще бъде много ветровито - ще духа силен, на места в Дунавската равнина и Горнотракийската низина бурен запад-северозападен вятър. С него ще продължи да застудява и максималните температури ще бъдат между 5° и 10°. Облачността ще е променлива, по-често значителна над Северна България и източните райони. 

През деня в Източна България все още ще превалява дъжд, а в Лудогорието и Предбалкана - слаб сняг, но до вечерта и там валежите ще спрат. По-съществени разкъсвания на облачността ще има над Югозападна България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Мохамед Халаф: Влизаме в нова война
Проф. Рачев шокира с тази ранна прогноза, ето каква зима ни чака
Ще се увеличи ли цената на винетките, говори министърът
НИМХ: Температурите падат, идват дъжд и гръмотевици
ЦИК: Не е вярно, че хартията за машинно гласуване не съответства ...
Международен анализатор: Ако се докаже българска следа в атаката ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).