Звездев обикаля България с кемпер, тенджери и тигани! Храни три гърла с цената на много труд
Известният готвач Иван Звездев разказа на какво се дължи успехът му в професията. Той говори на едно от любимите си места в София - Панчаревското езеро.
"Който лежи, какъвто и късметлия да е, нищо няма да направи. Трябва и много труд. Вярваш в това, което вършиш и искаш да постигнеш, те нещата се случват", заяви Иван Звездев пред NOVA NEWS.
Едни от най-големите му мотиватори са близките му хора.
"Три гърла като храниш, трябва да се стараеш да са доволни и щастливи. И като ме подкрепят и ме обичат и аз ги обичам. Жена ми е доста силна и ме подбутва сериозно, понякога и ме подритва, ако не се държа прилично. Тя много ми помага", добави още готвачът.
Звездев призна, че обикаля България с кемпер, тенджери, тигани и много мощен котлон.
"И задължително два казана за курбани, защото хората много обичат курбани. За да се събере материал за 500-600 души трябва посуда и то стабилна", уточни Звездев.