23 години безмерна любов на Стилян Петров и Паулина - пример за истинска преданост

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:02 / 12.06.2024
1383
Стилиян Петров, българската футболна легенда, и неговата съпруга Паулина преди два дни отпразнуваха впечатляващите 23 години от своя брак. На този специален ден бившият капитан на националния ни отбор за пореден път засвидетелства любовта си към Паулина с трогателен пост в Instagram.

Той сподели снимки от деня на сватбата им и други незабравими моменти от общия им живот, като написа: 

"Честита годишнина, любов моя! 23 години изпълнени със смях, любов и незабравими моменти. Казват, че успешният брак изисква да се влюбваш много пъти, винаги в един и същ човек. Обичам те, П."

Бракът на Стилиян и Паулина започва на 9 юни 2001 г., когато се венчаят и полагат основите на едно невероятно пътешествие заедно. Те са благословени с двама сина - Стилиян-младши, който сега е на 21 години, и 17-годишния Кристиян. Семейството живее в Обединеното кралство, в Бирмингам, където децата им израстват и създават своите собствени спомени.

Един от най-трудните периоди в живота на семейство Петрови настъпва през 2012 г., когато Стилиян е диагностициран с остра левкемия. Това е период, изпълнен с огромни изпитания и предизвикателства, но Паулина не се поколебава нито за миг. Тя оставя всичко на заден план и се посвещава на това да бъде до съпруга си във всеки един момент. Споделените мигове на болка и надежда укрепват още повече връзката им. С подкрепата на Паулина и семейството си, Стилиян успява да победи болестта.

В знак на благодарност и с цел да помага на други хора, борещи се с левкемия, Стилиян основава фондация. Дейността й е посветена на това да подкрепя болни и техните семейства в трудни моменти.

В продължение на повече от две десетилетия, Паулина е неизменно до Стилиян – и в добрите, и в лошите времена. Нейната всеотдайност и любов са ключовите фактори, които позволяват на Стилиян да достигне върховете в кариерата си и да преодолее най-големите си изпитания. Той не пропуска да изрази своята признателност към нея и да подчертае, че тя е неговата сила и вдъхновение.

Паулина с гордост си спомня момента, когато Стилиян се завръща на терена като част от тима на "Астън Вила", изпълнявайки своето обещание да играе отново футбол.

Днес, след толкова много години заедно, Стилиян и Паулина продължават да бъдат пример за истинска любов и преданост. Техният брак е доказателство, че истинската любов може да устои на всички изпитания и да става по-силна с всяка изминала година.

С този прекрасен пример за всеотдайност и взаимна подкрепа, Стилиян и Паулина ни показват, че любовта е най-важното нещо в живота, което ни дава сили да преодолеем всички предизвикателства. Честита годишнина на този изключителен двойка, която ни вдъхновява и ни кара да вярваме в силата на истинската любов!

Виж коментарите (0)

Още по темата (5896):
02.07.2024 Честит рожден ден, Барби! Марго Роби празнува днес
02.07.2024 По-добре не закусвайте банани
01.07.2024 Диляна Попова го играе амазонка на "Острова на стоте гривни"
27.06.2024 Сузанита с ужасяващо признание, станала жертва на наркотиците, направила и опит за самоубийство
24.06.2024 Певицата Тони: Много ми се иска телевизия ММ отново да се разгърне по начин, по който ние я познавахме
23.06.2024 Антоанет Пепе и Иво Карамански разкриха пола на бебето
Още новини от Любопитни новини:
Meteo Bulgaria с предупреждение: Буря идва към Източна България
Според "Икономист" преди две десетилетия е имало много по-малка р...
Опасно време днес! Предупреждение за бури в половин България, екс...
Уникален! Ергенът Евгени с емоционален призив към шофьорите
Мартин Трошанов: Българската фантастика претърпява рененсанс, чит...
Кристина Костова коментира основната идея за създаване на шрифт з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).