50 Cent: Предупреждавах ви за Диди през последните 10 години!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:51 / 22.10.2024
273
Един от най-известните американски рапъри 50 Cent коментира ситуацията около Шон "Диди" Комбс и обвиненията срещу него за упражняване на сексуално насилие върху жени и мъже. 

50 Cent е един от най-големите критици на Диди. Когато властите откриха повече от хиляда бутилки с лубриканти в дома на Комбс, Къртис Джаксън се присмя на находката с пост в социалните мрежи.

Пред американското седмично списание People 50 Cent заяви: "Винаги е изглеждало, че правя някакви нелепи неща, но в действителност ви предупреждавах за всичко това в последните 10 години". 

"Сега всичко излиза наяве около нещата с Диди. През цялото време си казвах "Това е моята гледна точка за нещата, защото избрах да стоя далеч от тях, не е моят стил". 

Миналия месец стана ясно, че 50 Cent ще направи продукция в Нетфликс, където ще се опита да разкаже какво в действителност се е случвало с Диди и за всички обвинения повдигнати срещу него.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Изненада в "Игри на волята": Жени надвиха френския командос Венци...
Джизъса се впусна в ново предизвикателство, този път летвата е ви...
Седмицата ви според дата на раждане
Кулинарката Мариела Нордел: Спасих се от пиянство и прелюбодейств...
Повратен момент в живота на фолк певицата Татяна
Защо звездите от WWE подкрепят Доналд Тръмп за президент на САЩ?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).