Американският блус китарист Стив Джеймс изнася безплатен концерт довечера

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:15 / 10.04.2009
765
Безплатни концерти в Плевен, Варна и Пловдив по време на своето турне в качеството си на културен пратеник на САЩ в България изнася блус китаристът Стив Джеймс. Във Варна концертът ще бъде тази вечер от 18 часа в Градската художествена галерия. Джеймс - струнни инструменти и вокал - който представя съвременна фолк и блус музика, е направил множество приветствани от критиката записи и е автор голям брой публикувани произведения, сред които статии, наръчници и видео материали. Изпълнител на китара, на слайд китара, мандолина и китара-банджо, той ръководи програми за музикални лагери и семинари по цял свят.

Посещението на Джеймс в България като културен пратеник е частично подпомогнато от Посолството на САЩ в България и Бюрото за образователни и културни въпроси на Държавния департамент. Културните пратеници са американски изпълнители или художници, занимаващи се с визуално изкуство, пътуващи извън родината си за работа с местни творци и студенти с цел да изграждат и укрепват отношенията между американците и жителите на страната домакин. Той ще ръководи семинари със студенти в София, Варна и Пловдив.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
БГ чалга легенда става на 73 години!
Диетолог: Купувайте тези замразени храни, полезни са
Как сестрата на Кейт Мидълтън поддържа топ форма след раждане на ...
Не трябва да ядем често този зеленчук, колкото и да го обичаме
Енергията на този лунен ден е много силна
Най-обичаните "Приятели" празнуват рожден ден, сериалът вече е на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).