Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Антон Хекимян с нова голяма придобивка
Автор: Екип Varna24.bg 09:11 / 17.11.2023Коментари (0)1367
©
След като изгуби изборната надпревара за кметския стол в София, Антон Хекимян известно време ще е официално безработен, а на врата му висял голям кредит. Съвсем наскоро бившият шеф на новините в bTV изтеглил заем от банка, за да си купи втори апартамент в София.

Към днешна дата журналистът живее в жилище в квартал "Бъкстон“, което се намира в стар блок, строен още по времето на социализма през 80-те години на миналия век. Него също навремето взел с кредит, който обаче изплатил набързо заради високата заплата, която получаваше, докато бе директор в една от най-големите медии у нас.

Сега обаче изплащал друго жилище в съседство, което купил с инвестиционна цел, макар да е ерген и още да не се е замислял за наследство за бъдещите си деца. Засега Хекимян нямал идея какво ще прави с апартамента, освен че бил обещал на едната от двете си племеннички, която догодина ще бъде абитуриентка и студентка, да го ползва за квартира, ако решала да следва висшето си образование при него в столицата.

След като се размина с кметския стол, Хекимян увери, че ще продължи да работи за София, но като общински съветник от редиците на ГЕРБ. Възнаграждението, което софийските общинари получават от СОС, всъщност не е никак оскъдно, както мнозина мислят. Месечните им заплати гонят депутатските и варират между 4 и 5 хиляди лева. Немалката сума обаче е в пъти по-ниска от тази, която влизаше в джоба на Антон Хекимян, докато бе шеф в Би Ти Ви. В тв средите под сурдинка се шушука, че там заплатата му удряла по 30 бона месечно. В момента голямата интрига в медията е кой ще наследи поста му, тъй като всички врати за него обратно към телевизията са затворени. Най-усилено се спряга името на Светослав Иванов.

Запознати дори твърдят, че водещият на "120 минути“ вече е постигнал договорка с висшия мениджърски екип на медийната група. Очакванията са, че официалното му назначение на този пост ще се случи в първите дни след Нова година. Към момента временно отделът се оглавява от Ралф Бартолайт, главният изпълнителен директор на медията, припомня "Ретро".

Запознати коментират, че Светослав Иванов далеч не е единственият вариант за шеф на ключовия отдел, но е почти сигурно, че новият началник ще е вътрешен човек. Слуховете носят, че първоначално от медията са отправили покана към Люба Ризова, която се оттегли през 2014 г. от телевизията, но тя категорично е отказала да се върне. Запознати припомнят, че по нейно време новините бяха безапелационен лидер, като освен висок рейтинг имаха и тежест в обществото – нещо, което отдавна не е така.



Още по темата: общо новини по темата: 6063
10.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
09.09.2024 »
предишна страница [ 1/1011 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Бюджет 2024
Избор на български еврокомисар
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Избират нов български еврокомисар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: