Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Асен Кукушев: Лятото за нас е движещата сила, новата ни песен я направихме, черпейки вдъхновение един от друг
Автор: Екип Varna24.bg 16:43 / 24.07.2024Коментари (0)2145
© Фокус
Нямаме нищо против група RDMK да сме известни като хора, правейки летни хитове. Лятото за нас е движещата сила и новата ни песен сме я направили забавлявайки се, слушайки се, черпейки се един друг с вдъхновение. Това каза за предаването "Животът на фокус" по Радио "Фокус" с водещ Ася Александрова актьорът, певец, влогър и преподавател Асен Кукушев.

Група RDMK съществува официално от 2012 г. и е нормално за толкова години да има върхове и спадове, дразнения, караници и какво ли още не. Актьорската  му кариера започва на 9 години, когато по случайност се явява на кастинг за филма "Разговор с птици", избират го за главната роля. След няколко години участва във френски филм и през годините желанието му да бъде актьор се усилва.

Кандидатства актьорско майсторство в НАТФИЗ, но не го приемат.  Продължава образованието си в Нов български университет. Там преподавател му е Снежина Петрова, която е играла с него в първия му филм "Разговор с птици". Тя го е формира като актьор, който само със стоене на сцената да може да разкаже история.

В Лондон учи магистратура по актьорско майсторство в едно от най-добрите актьорски училища, което в топ 3 университети в момента. След завършване на магистратурата в Лондон не се чувства щастлив от живота си там. Липсата на приятелите му, го кара да вземе решение да се върне в България. Прави страшно много неща като част от театрален състав, който продуцира всичко, което прави сам. Участва в две авторски представления "Капаро за трима" от 2012 г и "Нагоре ли отивате" от 2015 г. "На този етап не играем толкова често тези представления, а само когато се съберем и ни липсват наистина", обясни Асен Кукушев.

Трябва му време да разбере, че YouTube дава възможност да бъде медия. Открива, че комедийни очерци и анализи на случващото се в Българската телевизия под формата на реалити предавания или други предавания, които ангажират хорското мнение, вървят много добре. Харесва водещи като Джон Оливър, Конън О Брайън и той се опитва да прави същото - пише сценарий и след това ги заснема. Популярността му в YouTube му помага да набере популярност в Instagram и да се нарича инфлуенсър. "Аз съм доволен, защото винаги давам стойност на нещата, които правя", сподели Асен Кукушев.

Агенция, която изпраща инфлуенсъри на разни места по света и движи кампании се свързва с него и му предлага да го изпрати на остров във Филипините, на който ще се снима българско риалити "Островът на стоте гривни". Предлагат му да отиде на този остров и да живее няколко дни като участниците в риалитито и след това да сподели впечатленията си с постове, влогове и т.н. Пътува 36 часа до съответния остров, което е било сплотяващ елемент като колектив между инфлуенсърите. "Общуването с инфлуенсъри беше интересно и зареждащо, защото това наистина е работа, трябваше да снимаме за няколко различни продукта и това не е никак лесно. В момента аз имам две кампании, които трябва да се случат през моите социални мрежи и много внимавам да не се объркам къде, какво трябваше да напиша, кой трябваше да тагна. Ако човек се отнесе сериозно, това е работа свързана с рекламата, с визиите и с това да може дадения продукт да стигне до максимално много хора", разказа Асен Кукушев.

Впечатлен е, че филипинците живеят изключително бедно в нещо като бараки по малки острови, но изглеждат много щастливи с малкото, което имат. Започва да работи в детска градина, което много го зарежда и работи 8 години там. След което започва да работи в училище и преподава театър на английски език на малко по-големи деца.

"Страшно благодатна е тази професия, защото колкото аз давам на децата, толкова повече ми дават те на мен. Когато успееш да спечелиш доверието им , те нямат граници в това колко са готови да се отдадат на тази измислена реалност, в която ние съществуваме в нашия час. Те идват при мен за да се пренесат в един свят, много по-различен от делника, в който им се налага да съществуват. Важно е децата максимално дълго да не забравят детското в себе си, докато се чувстват щастливи от това. Имам детенце на 1 годинка, и когато имаме възможност сутрин с него слушаме музика и танцуваме. Родителството е инстинкт за мен", заключи Асен Кукушев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: