Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Астролог: Нещо, което дълго време е било заровено на дълбоко е на път да се покаже на повърхността
Автор: Йоланда Пелова 15:16 / 26.01.2024Коментари (0)1596
©
През февруари е началото на Китайската нова година – тя започва от второто новолуние след зимното слънцестоене. А това е на 10 февруари и от този ден започва годината на дървения Дракон.

Още от 21 януари планетата, символ на кризите и трансформациите преминава в зодиакалния знак Водолей и ще остане там до 2 септември. За около два месеца Плутон ще се върне в Козирог и на 20 ноември отново ще поеме през въздушния Водолей.

Как ще се усети това?

Месеците, в които Плутон преминава от един знак в друг са месеци със засилено напрежение. В края на януари (отчасти началото на февруари), както и средата на ноември могат да се случат събития, които да бъдат разтърсващи като вулкан. Нещо, което дълго време е било заровено на дълбоко, потискано и "замитано под килима“ е на път да се покаже на повърхността. И не по-приятен и лек начин. Защото Плутоновите кризи са болезнени.

Природата може да го реализира като земетресения, бури, вулкани.

Ето кои са и значимите астрологични събития през февруари:

- На 5 февруари Меркурий, планетата на комуникацията влиза във Водолей и прави точен съвпад с Плутон. Меркурий във Водолей е символ на креативни и творчески мисли, нетрадиционни решения, но съвпада с Плутон прави същите тези мисли обсебващи и неконтролируеми. Думите, извират от дълбините на душата и могат като с нож да прободат опонента. Внимавайте какво казвате и не позволявайте да ви обладаят черни и тревожни мисли. Използвайте дните между 5 и 10 февруари за повече духовни и енергийни практики – отделете си време за медитация или дихателни упражнения.

- На 10 февруари е Новолунието във Водолей и началото на Годината на Дракона. Прекрасен старт за нови начала особено ако планирате начинания в онлайн пространството, високите технологии, инженерните специалности. Самият ден на Новолунието е повлиян от един напрегнат аспект от Уран, който може да донесе внезапни и неочаквани трудности в началото, но аз лично смятам, че и дните след новолунията са много подходящи за старт. Така, че ако имате планове за ново начало, може да го започнете и на 11, 12, 13 февруари, та дори и до пълнолунието.

- На 13 февруари Марс преминава във Водолей и променя начина, по който изразяваме волята. Това може да доведе до непредсказуеми начини за излаз на енергията и неочаквани реакции – от креативност и новаторство, до бунтарство и екстремизъм. Точното съединение на Марс-Плутон до 19 февруари допълнително засилва подтика към действие и отстояване. Аспектът носи сила и решителност.

- На 16 февруари и Венера се присъединява към двете планети и засилва страстите, концентрацията, напора. Активна реализация на желанията. Увеличава се романтиката, но и творческото изразяване.

- На 19 февруари Слънцето преминава в зодиакалния знак Риби и понеже е воден знак, прави хората по-чувствителни, а изявата им – по-мека. Увеличава се състрадателността. Прекрасен период за творците, време за вдъхновения. Време за себе си като поглед навътре ще ни даде да проявим същността и навън именно заради силните волеви планети през месеца.

- Пълнолунието е на 24 февруари по оста Риби-Дева. Ще постави пред нас темите за разум и чувства и способността да слагаме граници. Да се научим на търпение и мъдрост, а също и да зададем форма на нашите творчески проекти. Точно за тези принципи отговаря Сатурн, който на пълнолунието е в съединение със Слънцето и в опозиция с Луната. Очистителните процедури през това пълнолуние ще има много добър дълготраен ефект.

Изобщо февруари е месец, подходящ за всеки тип активност – творческа, бизнес, учебна. Ако нещо дълго време сме отлагали, сега е моментът за действие. Всички планети са в директно движение, няма нито една ретроградна.

Месецът е подходящ за общуване, за срещи с приятели, за колективна работа, защото повечето лични планети са във Водолей и енергията ни насочва именно в тази посока. Този въздушен знак е и символ на бъдещето – затова нека направим първата крачка към собствените си мечти.

Да влезем смело в годината на Дракона, който вдъхва сила на намеренията ни!

Астрологичната прогноза е на Валентина Маренова, публикувана във Facebook.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2024/25
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: