Азис събра фолк гилдията на звездно парти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:16 / 26.06.2024
833
Краля на фолка – Азис, събра куп колеги на звездно парти, а поводът бе рожденият ден на столичен клуб. Въпросната вечер определено бе белязана от присъствието на най-големите звезди на България, сред които и обичани от всички актьори.

Гилдия

Музикалната гилдия в лицето на Галена, Глория, Софи Маринова, Фики и Тони Стораро, Малина и Меди се забавляваха от сърце и не пропуснаха да отбележат факта, че се чувстват сякаш се връщат в доброто старо време, когато по концерти и турнета се събираха всички заедно и се забавляваха. Самият Азис пък бе категоричен, че този път вече са разбили всички митове, че има омраза между колегите. "Ние сме тук всички и се обичаме. Казвам го често и на ваши колеги, но те не вярват, че ние се уважаваме, че си ходим на празниците, че уважаваме и празниците на децата си. Не мога да си го обясня защо. Готини сме и май сме по-готини от сегашното поколение“, категоричен е краля на фолка.

Купон

Да уважат партито дойдоха още Катерина Евро, Владо Пенев, Мартина Вачкова, Пепо Антонов, Кирил Ефремов, Филип Буков, Ваня Щерева и още много звезди на киното и театъра. Продуцентът Кирил Кирилов блестеше с уникален аутфит. Петко Димитров със съпругата си Яна също присъстваха и вдигаха наздравица през цялата нощ. Риалити звездата Денислава от "Игри на волята“ също не пропусна купона, като в навечерието му и тя отбеляза личния си рожден ден. Мила Робърт пък изпя най-актуалните си парчета под съпровод с Азис и Галена, пише "Телеграф".

Виж коментарите (0)

Още по темата (345):
01.07.2024 София Бобчева на режим с апарати за отслабване
01.07.2024 Тейлър Суифт се заклещи на сцената
01.07.2024 Капитонова обяви, че харчи по 100 хил. лева на месец
01.07.2024 Бившата на Башар Рахал стана майка за втори път, кой е бащата?
01.07.2024 Звезди се правят на батки, размахват пистолети
01.07.2024 Галена снимала клип от алблума си в Музея на науките във Валенсия
Още новини от Любопитни новини:
Мартин Трошанов: Българската фантастика претърпява рененсанс, чит...
Кристина Костова коментира основната идея за създаване на шрифт з...
Мая Бежанска: Мастър класът "Играй с нас" е за всеки, който има л...
Meteo Bulgaria: Мощна буря удря България до часове, има опасност ...
Георги Караманев: Спорно е къде се справя по-добре ChatGPT - при ...
Нов регламент за бутилките с капачки, които не се отделят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).