Баба Айше навърши 100 и сподели тайната на дълголетието

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:48 / 06.02.2024
1230
Крумовградското село Черничево си има столетничка! Айше Алиева Токова навърши един век, а гости на нейния празник бяха кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и заместник-кметът Неждие Акиф. С подаръци и торта те посетиха рожденичката в дома й.

Тя сподели, че се чувства добре, като изключи болките в краката. Много се зарадва на подарения й телевизор, на който ще може да гледа любимите си предавания, филми и новини.

Себихан Мехмед пожела на баба Айше много здраве и силен дух и отбеляза, че е отгледала и възпитала трудолюбиви и добросъвестни деца, внуци и правнуци, което е доказателство, че е положила корените на вечното, а именно грижовност, всеотдайност и отговорност – все примери, които нейните наследници ще предават на подрастващите поколения.

"Работа сред природата, всеотдайни грижи и любов към децата“, е "рецептата“ за дълголетие на баба Айше, предава 24rodopi.com.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Празник е! Какво не бива да правите днес
Емблематичен участник напусна "Островът на 100-те гривни"
Изненада: Скандална варненка напусна "Биг Брадър" преди елиминаци...
Как да приготвим гурме ястия с наличното в хладилника
Емилия най-после призна за раздялата със съпруга си
"Луната на ловеца" изгря таза вечер


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).