Барабанистът-шизофреник Димитър Симеонов направил опит за самоубийство

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:51 / 23.04.2009
2850
Барабанистът-шизофреник Димитър Симеонов е направил опит за самоубийство. Той е настанен във Военноморската болница във Варна, след като в неделя късно вечерта е погълнал над 20 антидепресанта.

Благодарение на бързата намеса на лекарите, състоянието на Стоянов вече е по-добро и след няколко дни ще бъде изписан от болницата. Той е консултиран и с психиатър.

Барабанистът не за първи път посяга на живота си, а преди седмици той е освидетелстван със 100 процента инвалидност, защото диагнозата му е параноидна шизофрения.

Участничката в шоуто "Мюзик айдъл" Виктория Димитрова, която твърди, че Стоянов я е пребивал системно и заради това е загубила зрението си, смята, че той не е направил опит за самоубийство заради нея. От четири години сме разделени, съжалявам за това, което е направил, но не мисля, че аз имам вина, каза тя. Вики и семейството й подадоха втора жалба до прокуратурата срещу насилника.
Родителите на барабанистът пък ще заведат дело срещу продуцентите на "Мюзик айдъл" Иван и Андрей за психичен тормоз, довел до драстично влошаване състоянието на болния им син и морални щети на семейството, твърдят интернет потребители във форума на предаването. Според тях варненски адвокати вече са се ангажирали да работят безплатно в предстоящия съдебен процес, а искът ще бъде насочен както срещу продуцентска къща "Междинна станция", така и срещу бТВ. Очакват се да пристигнат свидетели по делото - музиканти, които в момента работят в чужбина и познават добре Митко и Вики.

Източник: bTV


Виж коментарите (0)

Още по темата (4):
28.05.2009 Пращат психиатри да помагат на оклеветения музикант Димитър, направил опит за самоубийство
30.03.2009 Само музиканти подкрепиха Димитър, обвинен в побой от участник в Music Idol
3
28.03.2009 Вяла подкрепа за музиканта, обвинен в побой от айдълката Вики
25.03.2009 Музиканти подкрепят Димитър Симеонов
Още новини от Любопитни новини:
БГ чалга легенда става на 73 години!
Диетолог: Купувайте тези замразени храни, полезни са
Как сестрата на Кейт Мидълтън поддържа топ форма след раждане на ...
Не трябва да ядем често този зеленчук, колкото и да го обичаме
Енергията на този лунен ден е много силна
Най-обичаните "Приятели" празнуват рожден ден, сериалът вече е на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).