Бащата на Рая Пеева: Копнея дъщеря ми да ме направи дядо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:03 / 26.06.2024
974
"Копнея дъщеря ми Рая Пеева да ме направи дядо, ако е рекъл Господ! Подкрепям я, откакто я имам, за всяка нейна мечта. Явор Бахаров е много добро момче.“ Това каза бащата на актрисата - барабанистът Пейо Пеев и основател на рок групите "Импулс“ и "Спринт“.

Преди няколко дни Рая Пеева обяви, че много иска да стане майка. 34-годишната актриса е в романтична връзка с колегата си Явор Бахаров, който е с 4 години по-възрастен от нея. За 8-те години съвместен живот двамата са минали през неописуемо красиви и истински, но и доста тежки моменти.

"Явор е много чувствителен човек, домошар, добър човек, когото много обичам. Ако обичаш, не можеш да изоставиш човека в тежък момент. Вярвам му, простих му“, откровена е Рая и допълва: 

"Торбата със сол я изядохме, време е вече да ядем захар“.

Актрисата споделя, че копнее да се види в булчинска рокля. Тя настоява, че женитбата е естественото продължение и е задължителното узаконяване на любовта между двама души, въпреки че

"Явор смята, че това са стари разбирания“. Чаровницата обаче не губи надежда, че един ден ще се види в сватбена премяна, и е убедена, че "всяко нещо идва с времето си“.

Нейната изконна мечта обаче е: "Много искам да стана майка. Вече ни е време да имаме детенце“.

Потърсен за коментар дали споделя копнежите на любимата Рая да се врекат във вярност пред Бога и да създадат плод на своята любов, Явор Бахаров каза: "Отказвам да говоря за лични неща“.

"Никога не съм разговарял с Явор за сватба с дъщеря ми, не съм го питал също дали иска да става баща, но вярвам, че Рая го е направила, мога да кажа със сигурност, Явор е добро момче и детето ми е щастливо c него, той има всички качества да бъде съпруг на Рая и баща на внуците ми“ откровен е Пейо Пеев.

Актрисата е плод на любовта между музиканта и актриса Красимира Демирева. През годините  Рая не спира да очарова публиката с различни роли, умело влизайки в образа на великата Лея Иванова във филма "Пеещите обувки“, пресъздавайки разглезената сладка Валантин в спектакъла "Граф Монте Кристо“ на сцената на Младежкия театър или изигравайки амбициозната Ирина от сериала "Ягодова луна“.

Когато е едва шестгодишна, бащата на Рая я записва на пиано и солфеж, но години по-късно тя избира професията на майка си за своя.

"Актьорството ми е в кръвта“, казва! носителката на наградата "Икар“ за дебют през 2012 година. "А Явор ми е любовта. Обичам го безкрайно“, допълва Рая Пеева.

Виж коментарите (0)

Още по темата (345):
01.07.2024 София Бобчева на режим с апарати за отслабване
01.07.2024 Тейлър Суифт се заклещи на сцената
01.07.2024 Капитонова обяви, че харчи по 100 хил. лева на месец
01.07.2024 Бившата на Башар Рахал стана майка за втори път, кой е бащата?
01.07.2024 Звезди се правят на батки, размахват пистолети
01.07.2024 Галена снимала клип от алблума си в Музея на науките във Валенсия
Още новини от Любопитни новини:
Мартин Трошанов: Българската фантастика претърпява рененсанс, чит...
Кристина Костова коментира основната идея за създаване на шрифт з...
Мая Бежанска: Мастър класът "Играй с нас" е за всеки, който има л...
Meteo Bulgaria: Мощна буря удря България до часове, има опасност ...
Георги Караманев: Спорно е къде се справя по-добре ChatGPT - при ...
Нов регламент за бутилките с капачки, които не се отделят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).