Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бесте Сабри се раздели с гаджето милионер?
©
Бесте Сабри се е разделила с младия милионер, с когото имаше връзка в продължение на близо 3 години. В bTV се говори, че красивата водеща на "Тази събота и неделя" отново е сама, след като беше пред сватба с вече бившото си гадже. 

За раздялата на Бети с бизнесмена Борислав Борисов започна да се шушука още в началото на септември със старта на новия сезон на предаването "Тази събота и неделя". Самата водеща даде повод да се заговори за това. В първото предаване за сезона тя заедно с колегата си Митьо Маринов и щатния готвач Ники Немигенчев отвориха по сценарий темата с отминалите летни забавления.

W хода на разговора кулинарът зададе нормалния за такива случаи въпрос: "Как прекарахте лятото?", добавяйки специално за Сабри: "Ти щеше да ходиш в Италия, как беше?". Младата водеща почти си глътна езика, но след секунда дойде на себе си и отговори, че въпросното пътуване е отпаднало и че е изненадана, че готвачът не го е разбрал. След това разказа, че вместо спомената от него планирана екскурзия е била на почивка с приятелки и изкарала прекрасно с тях.

Още тогава из коридорите на телевизията започна да се шушука, че Бети май се е разделила с приятеля си, щом е изкарала лятната си почивка в женска компания, вместо с гаджето си в Италия, както е планирала първоначално. Това е било изненада за колегите й, тъй като връзката й била много сериозна и всички очаквали младият милионер, с когото живееше, да падне на коляно пред нея и да й предложи брак.

Преди няколко дни водещата отпразнува 29-ия си рожден ден, който по стечение на обстоятелствата се падна в събота, когато беше на работа. Отново Немигенчев, най-вероятно неволно, върна темата към това, че Бесте е сама.

Тя се включи в ефир от Етъра в Габрово, а Ники я поздрави за личния й празник и между пожеланията за здраве и просперитет вмъкна пожелание "някой красив момък да те радва в живота". Ако младата брюнетка имаше приятел, едва ли щеше да й пожелава точно това.

Бесте Сабри имаше доста дълга връзка с младия бизнесмен, с когото живееше, но упорито го криеше от медиите и социалните мрежи. Говори се, че двамата не са обсъждали сериозно да имат деца, но хубавата журналистка е очаквала предложение за брак, тъй като е отгледана в консервативна среда и смятала, че това е естественото развитие на отношенията при съвместно съжителство.

Споменатата ваканция в Италия е пропаднала заради раздялата с Борислав. Той трябвало да поеме разходите по нея и двамата да пътуват заедно. Благодарение на младия милионер, който управлява бизнес с вендинг машини, красавицата от Шумен е обиколила доста голяма част от света, а се говори, че той й е купил и луксозния мерцедес за 150 бона, с който се придвижвала. На своята младежка възраст и със скромния си трудов стаж тя е имала стандарт на живот, по-висок от този на всичките ѝ колеги в телевизията. Мъжът до нея я бил позлатил, докато имали връзка, затова всички го мислели за много влюбен. Явно обаче са се лъгали.

Каква е причината за раздялата, не е публично известно, но Бесте не изглежда нещастна, пише  "Уикенд". Напротив, тя блести на малкия екран, както винаги. Усмихната е, лъчезарна, не личи да страда, а напротив – като че ли разцъфва все повече с всеки следващ ефир. Със сигурност ухажори няма да й липсват, въпросът е кого ще избере.



Още по темата: общо новини по темата: 1832
06.10.2024 От толкова корекции тя не прилича на себе си
06.10.2024 Биляна Гавазова се омъжи
06.10.2024 Зейнеб напуска "Преди обед"?
06.10.2024 Лошото момче на мама забогатя
06.10.2024 Синът на Ахмед Доган - Демир се разделил с жена си Памела
06.10.2024 Емилия с години чакала Слави
предишна страница [ 1/306 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Задържаха Джейхан Ибрямов по разследване за купуване на гласове
Секретна операция: Задържаха известен диригент за присвояване на много пари
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (461) 14%
Добре, но можеше и по-добре (443) 14%
Не се справи (626) 19%
Пълна трагедия (1729) 53%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: