Бившият барабанист на Сленг представя проекта Save the Planet

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:08 / 07.04.2010
1293
Бившият барабанист на Сленг Димитър Симеонов се завръща на голямата сцена с нещо абсолютно ново - електронно акустичния аудио визуален проект Save the Planet. На 9 април ще имаме възможност да видим талантливия барабанист в експлозивно електронно шоу, в което той ще украсява дръм-н-бейс и хаус музика с етно мотиви и майсторски соло изпълнения на барабаните.

В акустичната част ще му помага много обещаващия млад китарист Ангел Демирев, който е част от Шака Зулу Оркестра. Изпълнението ще бъде аранжирано с мултимедийни визуализации и снимки от Стефан Щерев, нашумелия наскоро фотограф с изложбата си Only Love Is Colourfull. Към този екип се включва и DJ Alex Anderton, който ще открие и закрие вечерта с микс от прогресив хаус парчета.

Концепцията на проекта е да бъде отворен, което означава, че на всяко следващо събитие в него ще се включват нови музиканти и хора на изкуството. С това се цели проекта да разнообразява музикалния живот на България и Варна обединявайки хората, които носят в себе си идеята да съхраним нашия дом - Земята. Премиерата на проекта Save the Planet ще се състои във Варна 9 април, петък, на сцена Морско Казино. Начало е в 22:30 часа.


Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
11.05.2010 Чичолина подкрепи проект на варненски барабанист
Още новини от Любопитни новини:
Мел Гибсън обикаля в Европа, за да търси място за продължението н...
За първи път учените успяха да видят в детайли движението на плаз...
Марта Вачкова тръгна из гората въоръжена, но за гъби
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
"Колко ми даваш" разби зрителите
Гатьо се завръща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).