Бояна Шарлопова: Трудно беше да взема това решение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:10
647
Бояна Шарлопова празнува преди дни рождения ден на гаджето си, за което се знае, че има туристическа агенция и е обиколил всички най-интересни места по света. Откакто е във връзка с него, а това е вече повече от година, вдовицата на милионера Стефан Шарлопов също често обикаля екзотични дестинации.

Кадри от празника се появиха в социалната мрежа за кратко, вероятно, защото Бояна все пак е вярна на стила си да брани личния си живот. Времето все пак бе достатъчно снимките да предизвикат внимание, тъй като за една от тях Бояна и приятелят й позират в целувка до празничната торта. Двамата носят шапки, което може би подсказва, че партито е било тематично.

В началото на месеца Бояна пак бе под влиянието на силни емоции. Бизнесдамата, която е микробиолог, а отскоро практикува и психотерапия, сподели кадри със синовете си Илия и Георги от различни локации във Великобритания. Това се подразбра от една от снимките, в която на заден план се вижда Стоунхендж. С коментара си към кадрите Бояна създаде впечатлението, че синовете й ще учат във Великобритания. 

"Моите пораснали момчета тръгват по нов път в живота си. Сърцето ми е изпълнено с гордост, но и с мъничко тъга. Вярвам във вас с цялото си сърце и съм сигурна, че ще намерите своя път и ще сбъднете мечтите си. Трудно беше да взема това решение, но любовта ми към вас е по-силна от всичко. Обичам ви безкрайно и нямам търпение отново да сме заедно, съвсем скоро. Винаги ще бъда до вас, където и да сте“, гласи емоционалният пост на Бояна.

Очевидно не й е било никак лесно да се реши да пусне синовете си да учат в чужбина, но в крайна сметка се е осмелила, за да им даде възможно най-добър старт в живота. Порасналите вече момчета удивително много приличат на татко си Стефан Шарлопов, особено Илия. Прилика с него може да се открие и у дъщерите му от Бояна – Бояна, носи името на майка си по настояване на бизнесмена, и Стефани – кръстена на баща си. Той има и голяма дъщеря Ева от предишен брак. Любовта на Стефан и Бояна Шарлопова продължи 17 години. Те се запознали, когато тя била на 23, току-що завършила микробиология и генетика в Пловдивския университет и работела по специалността си в една от фабриките му.

Стефан Шарлопов си отиде внезапно през нощта на 5 февруари 2018 г. Официалната версия е, че е получил инфаркт у дома, но според слуховете в бизнес средите, сърдечния удар го споходил в обятията на любовница след предозиране с виагра. След смъртта му Бояна е споделяла, че потънала в депресия. Близо година почти не се хранила. В крайна сметка намерила сили да продължи напред заради децата си. Мобилизирала се и да движи бизнеса на съпруга си, за което се обединила с голямата му дъщеря Ева. Въпреки че Бояна винаги е изтъквала, че са в добри отношения, след загубата на бизнесмена тя изпада в тежък конфликт с Ева.

След като се съвзема от загубата на съпруга си, Бояна Шарлопова поднови пътуванията си, които винаги са й били страст. Вероятно покрай едно от тях се е запознала и с приятеля си, който по ирония на съдбата също се казва Стефан.

"Много трудно ще приема някой друг, защото Стефан беше голям мъж и винаги ще е еталон, с който ще сравнявам“, заяви Бояна Шарлопова преди време. Явно настоящият мъж до нея е успял да спечели сърцето й. Откакто са заедно, двамата не спират да пътуват, пише HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1694):
30.09.2024 10 години се носят на вихъра на любовта
30.09.2024 Геро броил хиляди левове за операция за отслабване
30.09.2024 Меган Маркъл никога няма да се върне във Великобритания
30.09.2024 Ирина Флорин с нова песен
30.09.2024 Катето Евро разлюби снаха си
30.09.2024 След смъртта на проф. Юлиан Вучков - няколко удара върху паметта му
Още новини от Любопитни новини:
Геро броил хиляди левове за операция за отслабване
Кардиологът д-р Ангелов обясни кои храни свалят високото кръвно
Загадъчен сигнал издава за съществуването на най-малката черна ду...
Руски терапевт разби мита, че зеленият чай и колагенът ще ни подм...
Ирина Флорин с нова песен
Дъщерята на Кърт Кобейн и Кортни Лав стана майка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).