Божков с часовник за 200 000 евро и костюм за 10 000

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:13 / 03.10.2024
305
Хазартният бос с няколко повдигнати обвинения Васил Божков прекали с фотошопа и успя да се подмлади с поне 10 години, както често правят много родни манекенки. Олигархът, известен не само с богатството и съдебните си дела, но и със своята суетност, е загладил лицето си и е скрил бръчките и торбичките под очите в последните си снимки, публикувани в социалните мрежи. На кадрите 68-годишният бизнесмен изглежда много по-млад, демонстрирайки перфектно излъскан външен вид благодарение на умело приложените дигитални корекции.

Една от снимките показва Божков в модерна графитеносива риза с навити ръкави, като акцентът е върху мускулите и изпъкналите вени на ръцете му — детайли, които вероятно целят да подчертаят неговата "младежка“ физическа форма.

Пред него стои скъпарски лаптоп и чаша кафе, а на другата позира със своята любима пура, гледайки с "началнически“ поглед. Явно Божков не е готов да приеме естествените закони на стареене и използва фотошоп, за да се представи като по-млад и свеж.

От години той е известен не само с империята си и влиянието в хазартния бизнес, но и с ултраскъпия си гардероб, който олицетворява неговата страст към най-високия клас мода и лукс. Стилът на Божков е неподражаем и включва изключително скъпи дрехи и аксесоари, които говорят за неговия статут и вкус.

Модните му избори биха предизвикали завист дори у най-бляскавите фигури на световната модна сцена, включително холивудски знаменитости. Божков рядко се появява публично, без да носи скъпи костюми и аксесоари от водещи световни марки. Неговият гардероб, за който се твърди, че струва милиони левове, е съставен от внимателно подбрани дрехи на реномирани модни къщи като Brioni, Tom Ford и Balenciaga, като един негов костюм може да струва между 5000 и 10 000 евро, а при персонализирана поръчка цената значително се покачва.

Ключова част от стила му са и изключително скъпите аксесоари. Сред тях са ръчни часовници от най-висок клас. Patek Philippe и Audemars Piguet са сред любимите му марки. Един Patek Philippe Nautilus може да започне от 70 000 евро и да надхвърли 200 000 евро в зависимост от рядкостта и персонализираните елементи на часовника.

Скъпарски са и обувките на Черепа. Краката на Божков се чувстват комфортно в челици, струващи по 1000 евро.

Докато фотошопът е метод, предпочитан от известни манекенки и инфлуенсъри за подобряване на външния вид. Васил Божков също се възползва от  този дигитален инструмент, за да поддържа идеализиран образ. Не е изключено в бъдеще да го видим да рекламира козметика или дори кремове, както правят някои от водещите звезди в страната, коментират в социалните мрежи, пише HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1775):
03.10.2024 Не близва алкохол и релаксира в басейн на тузарски хотел - не трябва да очакваме по-малко от красивата Никол Станкулова
03.10.2024 Певицата Михаела Маринова отива на лов за мъже в Куба!
03.10.2024 Дъщерята на Ахмед Доган - Демет с ангажимент във филм
03.10.2024 Контузен крак изигра лоша шега на участник в "Островът на 100-те гривни", тръгна си
03.10.2024 Топ инфлуенсърка хвърли бомбата в "Игри на волята" и се разплака!
03.10.2024 Фенове на Геро силно притеснени от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Не близва алкохол и релаксира в басейн на тузарски хотел - не тря...
Певицата Михаела Маринова отива на лов за мъже в Куба!
Знаете ли за култа на Ан Хамилтън и зловещите експерименти с деца...
Топ инфлуенсърка хвърли бомбата в "Игри на волята" и се разплака!...
3 здравословни напитки, с които да поддържате червата си щастливи...
Джулиана Гани отново развълнува мъжките сърца


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).