Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бракове с огромни разлики
Автор: Екип Varna24.bg 21:34 / 15.03.2024Коментари (0)2617
©
Медийният магнат Рупърт Мърдок още не се е предал и вършее на нежния фронт, въпреки че вече чукна 92 години. Мърдок официално обяви, че отново е сгоден за пенсионираната молекулярна биоложка Елена Жукова, която е "само" на 67 години. Голямата разлика във възрастта не е нещо ново за известните двойки.

Рекорди

През леглото на рок динозавъра Мик Джагър са минали стотици жени, но последната, която успя да го укроти, е балерината Мелани Хамрик. Разликата във възрастта на двамата е цели 44 години. Джагър, който вече е на 80 г., я е спечелил, като паднал в краката й с годежен пръстен за 100 хиляди долара. Двойката има син Девъро, който е роден през 2016 г. Той е най-малкото от общо осемте деца на Джагър. 

Другият рекордьор в гилдията е емблематичният актьор Патрик Стюърт, който е популярен с ролите си в "Стар Трек" и "Х-Мен". През 2013 г. Стюърт сметнал, че след два провалени брака най-после е срещнал истинската любов. Прозрението дошло в лондонски ресторант, където актьорът похапвал след репетиции на постановка на "Макбет".

Голямата любов се оказала сервитьорката Съни Озел, която е с 36 години по-млада от Стюърт. Двамата се женят на скромна церемония и оттогава са неразделни. Озел се оказала доста амбициозна и ползвала връзките на мъжа си, за да си изгради кариера на джаз певица. Но щастието няма как да е пълно. Децата на Стюърт, които са по-възрастни от мащехата си, се отрекли от Стюърт и от сватбата не са му продумали. Те заявили, че баща им е егоист, който е изтропал на стари години. Стюърт има син и дъщеря от предишен брак. 

"Никога не е прекалено късно", казва Шер в интервю за Harper’s Bazaar. Тя винаги е била любителка на по-младите мъже. На парижката Седмица на модата през 2022 г. Шер среща продуцента Алекзандър Едуардс. Той е известен разбивач на женски сърца и е по-млад от Шер с цели 40 години. Едуардс помолил хора от близкия кръг на легендата за телефонния й номер.

Последвал 15-минутен разговор, вечеря в малко ресторантче и много романтика. Всички смятали, че става дума за краткотраен флирт, но на коледно парти през същата година Шер се появява с годежен пръстен с огромен син диамант. Интересно е, че Шер е "откраднала" Едуардс от бившата му жена, модела Амбър Роуз, която е с няколко десетилетия по-млада от певицата. 

Цели 35 години е разликата във възрастта между актьора Мел Гибсън и Розалинд Рос. Двамата имат общ син Ларс, който се роди през 2017 г. Това е общо осмото дете на Мел Гибсън. Той казва, че най-после е сложил край на безразборните връзки и е намерил сигурност и спокойствие. Двойката избягва камерите, но под надзора на Гибсън Розалинд направи своя режисьорски дебют и вече работи по няколко холивудски проекта. 

Промяна

Американският актьор Ричард Гиър бе решил да се оттегли от материалните изкушения на модерния свят и да се посвети на източни духовни практики. Той многократно пътуваше до Тибет, където прекарваше много време в компанията на местните монаси. Но амбициозната испанка Алехандра Силва сложи точка на духовната хармония и върна Гиър в цивилизацията. Двамата се запознават в малко италианска хотелче, което Силва управлявала. Ричард бил поразен от чара на дамата, която е с 34 години по-млада от него. Двамата се женят през 2018 г. и вече имат две общи деца. Докато Гиър предпочита тишината, Силва развива бурна кариера на маркетолог и инфлуенсър.

Актьорът Денис Куейд имал зад гърба си три провалени брака и толкова деца, преди да срещне през 2019 г. 26-годишната докторантка Лора Савой. Разликата във възрастта между двамата е 39 години, но това не ги спира. "Тя е любовта на живота ми", казва Куейд в интервю за People. Освен съпруг той държи да бъде и неин учител. Основава малка продуцентска компания за Лора, която намира своето място под холивудското слънце и бързо се развива. 

Малко над 30 години е разликата във възрастта между актьора Джеф Гордблум, познат с участието си в "Джурасик парк", и бившата гимнастичка Емили Ливингстън. Двамата вече имат две общи чеда. 

"Ако щете вярвайте, но животът за мен започва на 70 г.", казва в интервю за People известният с ролята си в сериала "Спасители на плажа" Дейвид Хаселхоф. Той се влюбва до уши в продавачката Хейли Робъртс, която е по-млада от него с 28 години, и двамата минават под венчило. Тяхната свалка станала в родния за Хейли Уелс, където Хаселхоф бил съдия в журито на "Британия търси талант". Хейли го причакала в хотелското фоайе и помолила за автограф. Старият сваляч отвърнал, че дава автограф само срещу телефонен номер. Хейли изобщо не се поколебала и му дала телефона си. Останалото е ясно. 

Рестарт

Любовта дава желания рестарт на живота на актьора Алек Болдуин. Той се възстановява от шумния си развод с Ким Бейсингър, когато среща инструкторката по йога Хилария. Тя е с 26 години по-млада от Болдуин и се отказва от кариерата си, за да стане майка и домакиня. Болдуин е баща на общо осем деца, като в бройката е включена и дъщеря му от брака с Ким – Айърланд. 

Жената, която сподели най-тежките моменти от живота на Брус Уилис, също е много по-млада от него. Разликата във възрастта на звездата от поредицата "Умирай трудно" и Ема Хеминг е 23 години. Двамата имат две общи деца. Хеминг пое юздите в свои ръце, когато актьорът бе диагностициран с афазия и деменция. 

Цели 22 години е разликата във възрастта на Харисън Форд и Калиста Флокхарт. Двамата са заедно от 2002 г., имат един осиновен син и с днешна дата са по-влюбени от всякога, а Калиста бе до Харисън на премиерата на последния му филм от сагата за археолога авантюрист – Индиана Джоунс, пише "Телеграф".



Още по темата: общо новини по темата: 5905
14.08.2024 »
14.08.2024 »
14.08.2024 »
14.08.2024 »
07.08.2024 »
30.07.2024 »
предишна страница [ 1/985 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Антикорупционната комисия разследва схема за рекорден заем от ББР
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Пожар пламна в дом за възрастни в Банкя
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: