Corpse се събират с концерт във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:22 / 04.11.2010
818
На 17 декември българските ъндърграунд легенди Corpse ще се съберат за реюниън концерт във варненския клуб "Nostradamus". Домакини са бар "Grind", шоуто ще мине под името "20 Years Horrible Existence" и участие ще вземат още Cocklush (горграйнд, Плевен), Day Of Execution (дет метъл, Варна), Purgative Enema (грайнд/нойз, Габрово), Sauer Kraut (грайнд/нойз, Бургас) и B.O.A. (кръст/грайнд, Варна).

Плевенските изроди от Corpse са решили да направят ужасяващи неща. В мелето ще влязат зрителите, които ще излизат под формата на кайма, заканват се родоначалниците на грайндкора в България. Групата е създадена през далечната 1989г. и е творила емблематични композиции като Spasm, Coprophilia, Onanist, Awakening in the morgue, Still a live... Фронтменът на групата, познат като Иваша, специално лети за тези два концерта от Испания, където живее вече дълго време.

Концертът във Варна е с начало 20 ч. Входът - 10 лв.

Източник: в. "Черно Море"


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Мел Гибсън обикаля в Европа, за да търси място за продължението н...
За първи път учените успяха да видят в детайли движението на плаз...
Марта Вачкова тръгна из гората въоръжена, но за гъби
Трите зодии, които ще останат под пари през октомври
"Колко ми даваш" разби зрителите
Гатьо се завръща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).