Дарина Павлова: Ще те обичам вечно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:00 / 10.08.2024
5445
На 6 август - Преображение Господне, ако беше жив, бизнесменът Илия Павлов щеше да стане на 64 години. По този повод съпругата му Дарина Павлова обяви, че никога не би се омъжила пак, защото любовта й с Илия била като в приказките и никой и нищо не може да я замести.

"Ще те обичам вечно, ти си моята най-голяма любов, благодаря ти", каза Дарина за покойния си съпруг, преди време.

Илия Павлов беше бивш борец, завършил спортната академия, който след демокрацията разви мощен бизнес и изгради империята "Мултигруп“, но накрая бе застрелян от неизвестен и досега килър.

Оттогава името на Мадам "Мулти“, както наричат Дарина Павлова, е замесвано с коя ли не популярна личност. Официално се знае, че кандидат за сърцето й е бил бившият премиер на Италия Силвио Берлускони, макар самата Дарина да казва, че двамата са само близки приятели.

Красивата бизнесдама е спрягана и с италианския актьор Джулио Берути, но дали двамата са имали близки отношения, никой не знае със сигурност. Факт е, че имат много общи снимки заедно.

Друга голяма италианска звезда, която спрягат като любовник на Дарина, е пластичният хирург Джовани Ангилиони, с когото вдовицата отпразнува своята 59-а годишнина с бляскаво парти в Порто Черво. Дали е нейна половинка обаче, също не е ясно.

Като продуцент на холивудската продукция "Непобедимите" Павлова докара в България много от световните звезди Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Шварценегер, Долф Лундгрен и много други. Някои от тях откровено сваляли нашенката, но тя така и не поддала на по-близки отношения.

С Антонио Бандерас актрисата също е имала вземане-даване според жълтата световна преса, но тя така и не споделя за това, само пуска в профила си снимки с него, припомня HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1467):
17.09.2024 Мъжът на Джулиана Гани напусна полицията, за да снима видео с нея
17.09.2024 Риалити звездата Денислава направи гаф с лицето си
17.09.2024 Майли Сайръс застава пред съда
17.09.2024 Ергенът Евгени каза истината за Валерия
17.09.2024 Дъщерята на Ахмед Доган не иска и да чуе за него
17.09.2024 Потвърдено: Бианкалана и Кристина отново заедно
Още новини от Любопитни новини:
Експерт: Климатичните промени не чукат на вратата, те вече я разб...
Слънце, но без пясък? Как бреговата ерозия накара плажовете на Ис...
Певицатa Джина Стоева призна къде обича да почива лятото, до Варн...
Косъма: Не се припознах в концепцията на новия сезон на "Под прик...
Нетипични признаци на опасна болест
Експерт: Последното земетресение във Вранча е най-силното за реги...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).