Deep Zone пускат новия си сингъл безплатно онлайн

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:13 / 14.10.2008
685
Новият сингъл на Deep Zone - "Лесно се възбуждам" може да бъде изтеглен напълно безплатно от ТУК. Освен оригиналната радио версия, на този адрес можете да намерите клубният микс, който също се завъртя в радио ефира, минимъл, електро и два специални дъб и extended вариантa на трака. Свободни за даунлоуд от същото място са и предишните два сингъла на проекта - DJ, Take Me Away и Welcome To The Loop.

Малко след като бе издадена, песента "Лесно се възбуждам" вече се радва и на доста добри резултати в официалната еърплей класация на България, изготвяна от международната компания Nielsen Music Control. Вече трета седмица новото парче на Deep Zone е най-въртяното българско предложение в ефира у нас според чарта, а за изминалата седмица е пускано близо два пъти повече от класирания на второ място. В момента "Лесно се възбуждам" заема и десетата позиция в цялостния чарт, който включва всички парчета (български и чуждестранни).

Междувременно песента застана под номер едно в официалната класация на телевизия MAD, а във видеосайтовете бе гледано над 20 хиляди пъти само за първия си ден онлайн.

Всичко това означава, че само по-малко от месец след като бе издадено, новото парче на Deep Zone е на път да се превърне в голям хит у нас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Сега е съзонът, времето да го приготвим, че без кисело зеле, бълг...
Правлото 8/8/8 ни дава перфектния баланс за живеене и справяне
Скритите опасности, които асистиращите системи крият
Децата в едно семейство – защо се получава така: Възпитаваш ги ед...
Нашият лев съществува още от 19 век и до днес е една от най-стари...
Българинът и компотите в мазата – традиция и то с много плюсове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).