Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Deep Zone си наеха личен хеликоптер
Автор: Екип Varna24.bg 12:11 / 08.12.2008Коментари (0)728
©
Музикантите от Deep Zone, три партита в един ден, 500 км. и един хеликоптер. Не това не е условието на математическа задача, а реална ситуация, в която се озоваха Диан, Йоанна, Роско и маестро Савов.

Напоследък графикът на една от най-успешните български групи за 2008 г. е толкова запълнен, че им се наложи да си наемат собствен хеликоптер, с който да се придвижват до ангажиментите си из цялата страна.

Първият им полет пък вече бе осъществен. След два потвърдени ангажимента в един ден в София, групата трябваше да пътува за участие на частно фирмено парти в Бургас, същата вечер. След непредвидено забавяне обаче, се наложи Deep Zone да се обърнат към услугите на хеликоптерното летище в Долни Лозен (София), за да успеят да стигнат до морския ни град навреме. По този начин, за малко повече от час, групата успя да прекоси цяла България и кацна в местност, близо до Бургас, от където бе откарана до партито с луксозен джип. Имайки предвид предстоящата зимна обстановка по пътищата и препълнения си график, Deep Zone имат намерение да пътуват все по-често по този начин, като дори си "запазиха" хеликоптер, който ще бъде на тяхно разположение 24 часа в денонощието. Новогодишната нощ все още е свободна в графика им и Deep Zone не са наясно къде ще посрещнат 2009 г., но вече знаят как да се справят с големите разстояния за кратко време.

Последните месеци бяха наистина изключително натоварени откъм участия за музикантите. През тази година те успяха да направят две мащабни национални турнета, обиколиха Европа на промо турне през пролетта и бяха гости на всички по-големи фестивали, музикални награди и събития у нас. Освен това, музикантите са и едни от най-желаните изпълнители за частни партита, откривания и фирмени тържества. По груби сметки за последните 11 месеца, Deep Zone имат близо 200 участия на живо. Богатият им репертоар пък им позволява да бъдат изключително "гъвкави" по отношение на изпълненията - освен най-големите си хитове, те изпълняват и преработки на актуални български и световни парчета, както и евъргрийни. На по-голяма част от афтърпартитата пък зад пулта застават Диан и Роско, които са признати като диджеи от водещи световни имена.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Отношенията София-Скопие
Отбелязване на Деня на Независимостта
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: