Deep Zone във Варна в навечерието на Св. Валентин

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:53 / 10.02.2009
664
Мини турне в трите най-големи града в България подготвят Deep Zone тази седмица. На 10 февруари (вторник) един от най-нашумелите проекти у нас ще зарадва феновете си в Пловдив, 11 февруари е запазен за софийската публика, а "фаталния" петък 13-ти, музикантите ще посрещнат във Варна. Концертите ще се проведат в клубовете от веригата "Ликьор" в трите града.

Празникът на влюбените всеки един от проекта ще посрещне с любимия си, като най-деликатна е ситуацията около китариста Любомир Савов (JuraTone), който ще трябва да бъде едновременно със съпругата си и Lady B, с която в момента промотират песента Chance To Love You, която се класира за финалите на конкурса EuroBGVision.

За партитата в клубовете "Ликьор" в Пловдив, София и Варна пък Deep Zone са подготвили специален чисто нов репертоар - световни диско и ретро хитове, сред които са преплетени ремикси на български класики и авторските им хитове през годините. Предстоящи тракове на групата, които ще бъдат издадени през следващите месеци също ще направят своя дебют на живо.

Съставът на Deep Zone също ще бъде "обновен" - четиримата ще представят проектите си с псевдонимите Joanna Dark, Dian Solo, JuraTone и Rossko. След края на живото изпълнение, партито ще продължи с диджей сетове от Dian Solo (републикански DJ шампион на България).

Специален подарък за феновете си, Deep Zone правят в новооткрития си официален сайт: www.deepzoneproject.com, където в секцията download може да бъде открита напълно безплатно пълната дискография с всички хитове на проекта от периода 2000 - 2008 г., плюс най-новия диджей сет на Dian Solo.

Междувременно пък новите парчета с марката "Deep Zone" отново са на челни позиции в родните чартове. Песента на JuraTone и Lady B - Chance To Love You е номер едно в ефира на телевизия ММ за изминалата седмица (според чарта на Nielsen Music Control), a новият сингъл на Deep Zone & New Hope - Addicted To You е сред топ 5 предложенията едновременно в ефира на MAD TV и Фен ТВ.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Ясен е първият финалист в "Биг Брадър"
Бум на турските сапунки, сериали със стари и нови сюжети тръгват ...
Доц. д-р Мариана Тодорова: "Фокус" прави революция, само няколко ...
Астролог: Не взимайте важни решения в този период! Без спонтанни ...
Къде изчезна? Зрителите останаха изненадани от "Преди обед"
БГ чалга легенда става на 73 години!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).