Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Деветокласници от Варна станаха най-якия клас в България
Автор: Екип Varna24.bg 16:39 / 21.05.2010Коментари (0)1038
©
Бивши и настоящи ученици от
1 ЕГ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Учениците от 9Г клас на Първа езикова гимназия от Варна станаха най-добрия клас на България, след оспорвана надпревара, която продължи почти 4 месеца. Кампанията на на популярна безалкохолна напитка „Един за всички - всички до САЩ! Най-добрият клас отива в САЩ" приключи тази нощ в 23.59 ч.

Деветокласниците от Варна спечелиха с 22 017 гласа, следвани от 11Б клас на ПМГ „Св. Климент Охридски" от Монтана с 18 775 гласа и 11Д клас на ГПЧЕ „Христо Ботев" от Кърджали с 16 182 гласа. И трите класа са сред най-активните, с най-много изяви през цялата кампания и повечето от тях са на челните места в няколкото конкурса, които се проведоха като допълнителни инициативи в кампанията.

По повод първото си място, развълнуваните победители споделиха: „Регистрирахме класа си в играта, постепенно всички повярвахме, че можем да успеем и в крайна сметка го направихме! Излишно е да казваме колко сме изумени от получената подкрепа. Благодарим сърдечно на всички, които ни подкрепиха! Няма как да не отбележим, че спечелихме и благодарение на нашата сплотеност. Естествено, бяхме изключително щастливи щом разбрахме окончателния резултат, но имаме и една малка гордост от факта, че спечелихме като задружен клас. Класът ни винаги е бил единен, но разбира сме имали и разминавания по дадени въпроси и теми, тъй като всеки си има мнение. Благодарение на конкурса се сплотихме още повече като клас, което е много по-ценно от която и да е друга победа!".

В рамките на кампанията учениците от Варна участваха активно в няколко конкурса за снимка и текст по различни теми. В своето есе, с което се класират на 2-ро място в конкурса „Каква е силата на новото поколение?", младите хора заявяват: „Не само едно ново поколение, но и всеки преоткрил себе си човек, независимо от областта си на развитие, личностно и духовно израстване, е поставен пред основен избор, разкриващ му плана на успеваемостта или как да постигне целите си. А тези цели, изразени в няколко прости задачи, стоят пред нас, плод на нашата сила, дете на духа и същността ни. Да променим непроменимото, да подобрим неподобримото, да завладеем незавладимото, във всеки един момент, във всеки един аспект, знаейки, че това е бъдещето ни!".

Пътуването до САЩ ще се състои в началото на септември.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: