"Диана експрес" разнежиха Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
09:56 / 14.09.2011
2621
Як рок, романтични балади и вечните хитове на "Диана експрес" разтърсиха Варна и брега. Националното турне "Завръщането" на родните динозаври тръгна от морската столица в понеделник. "Този град бездънен без печал ни пръска", прозвуча от сцената на Летния театър и вдигна накрак публиката още в началото на лайфа. Песента, символ на няколко поколения, бе мелодия номер 1 през 1980-а. След това под небето гръмна любимата "Душа".

Максим Горанов даде старт на новите парчета от пресния двоен албум на групата - "Площад "Синева". Бандата заби с "Рок избирам" и "Волни колела". Познатите и близки на всяко сърце "Утре започва от днес", "Танцувам блус", "Дъжд", "Есен, есен" и "Всяка песен е любов" разнежиха народа. Новият глас зад микрофона Младен Мечински изпълни дебютната си песен от турнето му в Германия. Последваха парчета на Милен Врабевски, автор на част от песните в новия албум, и на Цецо Банов, известен като разбивача на момински сърца.

Публиката изригна на финалната песен "Синева" и изпълнението на най-емблематични парчета на "Дийп пърпъл". Млади и стари не спряха да танцуват по време на целия концерт. Феновете бяха вътре и вън.

На Кръстовден музикалните ветерани от "Диана експрес" ще забият в Бургас, в Пловдив ще бъдат на 19 септември, в Русе - на следващия ден, а на 23 септември заедно с тях ще пее публиката във Велико Търново.

Източник: в. "Стандарт"

Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
Камелия: Чалгата е поведение, а попфолкът не може да бъде изкорен...
Могат ли имитиращите млечни продукти да навредят на здравето ни?
Първи подробности за новата голяма находка от Хераклея Синтика
Най-големият фестивал за независима музика избра своята песен за ...
Кои са храните, които благоприятстват мозъчната функция
Мария Василева: Изложбата на Константин Златев "Peace by peace" и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).