Димитър Рачков: Нещо в крака ми каза "прас"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:14 / 12.09.2024
1030
Актьорът и водещ на "Пееш или лъжеш“, което започва на 22 септември по Нова телевизия, се събра с бившата си приятелка Мария Игнатова в предаването. Блондинката ще е част от журито на шоуто заедно с продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов. Рачков и Мария обаче освен че ще бъдат заедно на екрана, седят отново на една маса, обикаляйки заведенията с останалите от екипа на предаването.

След раздялата си преди пет години, двамата бяха в обтегнати отношения, но след време заровиха томахавките, простиха си и дори поддържат приятелски отношения, като всеки продължи по своя път. След това Рачков имаше дълга връзка с доста по-младата плеймейтка Анита, но двамата прекратиха отношенията си и според запознати той сега излиза със сладкарката Камелия. Мария пък се омъжи за Ивайло Цветков - Нойзи, като според злите езици семейството се е разпаднало заради пиянската изцепка на публициста, когато беше хванат да шофира на градус. "С Мария имахме девет-десетгодишен съвместен живот, нормално е да имаме приятелски отношения През толкова неща сме минали - и лични, и професионални... Работили сме заедно в "Господарите“, "Пълна лудница“. Ние участваме в общи проекти. Тя гостува и в "Забраненото шоу“ и "С Рачков всичко е възможно“, не виждам какво лошо има. Пожелавам й да е щастлива и всичко да е наред. Важното е всеки да си намери мястото и да се чувства щастлив, където и с когото е“, призна преди време пред "Галерия“ Рачков, който е сред най-скъпоплатените, актьори и водещи.

Той обаче никога не забравя първите си стъпки като млад актьор в Сливенския театър. Тогава, за да се издържа е работил на две места. Заплатата му в театъра била около 100 лева.

По време на гладните години, когато театралните салони бяха празни, дори мислел да емигрира и да бере портокали в Гърция. Бил получил и зелена карта за Англия, защото тук било трудно, но се отказал. Дал си сметка, че все пак е учил актьорско майсторство, въпреки че тогава имало случаи, в които на сцената били 15 актьори, а в залата 12 души. 

"Така, че съм минал през всичко. Не знам какво означава да си богат в днешно време, но ще кажа, че всичко, което съм спечелил, е било с честен труд. Нямам един изкаран лев от далавера. Тези "богатите“ с далаверите да му мислят. Аз няма какво да крия или от какво да се срамувам. Помня и първия си хонорар - участвах в програми, когато бях в

Сливенския театър и от хонорара си взех касетофон и мобифон“, спомня си водещият на "Пееш или лъжеш“.

В гилдията той е известен със суеверията си, част от които за щастие вече е преодолял, но на младини било нещо страшно. В студентските години живеел при роднини в "Младост“. Слизал на Орлов мост и вървял пеша до НАТфИЗ и от суеверие ходел само по единия тротоар. Вярвал, че ако мине на отсрещния, ще го скъсат на изпит. Сега осъзнава, че това е голяма глупост. Сега обаче винаги се прекръства, преди да излезе на сцената.

Носи си и талисман в джоба. Покрай ролите си той е придобил доста умения. Като язденето на кон. 

"Когато снимахме "Занаятът на оръжията“ на италианския режисьор Ермано Олми, в който участвахме аз, Христо Живков, светла му памет, и Деси Тененекеджиева. За две седмици трябваше да се науча да яздя кон. Това беше изключително изпитание. Ползвахме и дубльори, но беше добре да се понауча да стоя върху кон. И вече имам някаква основа. Имал съм и сериозни инциденти. По време на снимките на "Господари на ефира“ имахме стъклена маса, върху която танцувахме. Аз обаче веднъж доста подскочих върху нея и стъклото се счупи. Как не се порязах не знам... Другият случай, за който се сещам, е по време на снимките на "Забраненото шоу на Рачков“, когато на гости ми беше Ивет Лалова. 

Правехме скеч с чувство за хумор, все едно се състезаваме с нея. Тя трябваше да тренира, а аз да ям принцеси. Имаше няколко дубъла и може би съм изял близо две. Наредихме се на старта и идеята беше тя да е 30 метра зад мен. Гръмна пистолетът и като се юрнах да бягам, без да съм загрял и с пълен стомах, 10 метра преди да финиширам нещо в крака ми каза прас и после имах скъсани пет мускула. Ходих дълго време на рехабилитации при мъжа й Симоне и доста се пазих след това, докато се възстановя“, разказва Рачков. За щастие този проблем вече е в миналото и сега се чувства повече от добре и зареден с положителна енергия за новия телевизионен сезон.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1509):
19.09.2024 Първата любов на "Острова на 100-те гривни" вече е факт
19.09.2024 Отново на върха: Камелия зарината от предложения
19.09.2024 Успехът на Зейнеб - от панелката в Бургас до милионерска съпруга
19.09.2024 Милионерска съпруга: Два пъти преживях да чакам изследвания за рак на 25
г.
19.09.2024 Плеяда от звезди на купона на bTV, мацки нападнаха Валери Григоров
19.09.2024 Голямо признание за Орлин Горанов
Още новини от Любопитни новини:
Мартен Роберто за отказа да пусне на Джокович "Луда по тебе": Тов...
19 септември ще бъде важен ден за материалния ви живот
Какво време ни очаква днес?
Венци Мицов: Скъпи чалгари, любимата ви музика отдавна ви е изтри...
Един от най-популярните екзотични дестинации въвежда такса вход з...
Известен пластичен хирург: Започнах да отказвам, защото ми дойде ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).