Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Диневи вдигнаха сватба за чудо и приказ
Автор: Екип Varna24.bg 11:51 / 30.06.2024Коментари (0)2016
©
Строителният предприемач Динко Динев вдигна пищна сватба с младата Даниела Неделчева, с която живее в последно време.

Тържеството бе в ресторанта на хотел "Адмирал“. Той се намира в марина "Диневи“ в курорта Свети Влас. Сред гостите бяха Христо Стоичков, Стефка Костадинова, Марта Вачкова, а кумове-Николай и Румяна Вълканови. Кумът е шеф на "Минстрой“ и инвеститор в минната индустрия и енергетика. Булката Даниела бе избрала бяла рокля без ръкави и дълго дантелено було, а за гримът й се погрижи Цецо Андреев.

За всички гости бе определен и дрескод – лавандула. В поканата бяха отбелязани и 4 нюанса на лилавото, с което те трябваше да се съобразят. Динко досега само веднъж е сключвал граждански брак. Той е с Нели – майката на първородните му деца Димитър и Георги, които получиха солидно образование в Кеймбридж. С всички останали милионерът е живял на семейни начала, имал е наследници от тях, но не се е решавал да им поиска ръката. Втората му изгора – Росица, дълги години работи в бургаската полиция, в отдел "Човешки ресурси“.

По времето, когато видният масон ген. Красимир Петров е шеф на "Гранична полиция“, тя се мести на работа в София. От нея строителният предприемач има дъщеря Александра, която е архитект в Англия. Връзката на Динев с красивата блондинка Соня от Благоевград продължава цели 7 години – от 2002 до 2009-а. От нея той има две деца. Двамата със Соня се разделят през лятото на 2009-а.

Година по-рано Динев се запознава с плеймейтката Мария Цветкова, която пристига на яхтеното му пристанище в Свети Влас за снимки на конкурс за красота. Фотосесията е на яхтата на братя Диневи. Двамата изживяват бурен романс, Мария е отрупвана с подаръци, сред които яхта и пръстен със скъп диамант. През 2010-а тя ражда син, когото Динко кръщава на брат си Йордан. 

До сватба обаче отново не се стига. През 2012 г., малко след традиционния купон по случай 3 март в хотел "Мираж“, който братята сега смятат да събарят, двамата се разделят. Днес тя е фолкпевица. Богаташът се връща при Соня, но за кратко.

Тогава в живота на предприемача се появява Даниела Неделчева. Тя е красива, сексапилна, втора подгласничка в конкурса "Мис България 2013“. Когато двамата се запознават, хубавицата е на 24 години. Родена е в Бургас, завършила е езикова гимназия. Красотата е наследила от майка си – Иванка Димова от Камено.

Любопитна подробност е, че баща й също се казва Динко. Той е собственик на автосервиз "Гунчев“ и дълги години обслужва колите на концерна "Хюндай“. Даниела не блести само с красота. Тя има две бакалавърски степени – "Дизайн“ и "Бизнес администрация“, и вече сериозно е навлязла в бизнеса на братя Диневи, като се занимава с организирането на културни и спортни събития в курорта Свети Влас.

От Даниела брат Динев има син – Борис, който е само на 4 години. Още преди сватбата тя прие фамилното име Динева. Компанията, която младоженецът и брат му Йордан създадоха, тази година чества 35-и рожден ден. Динко догодина ще стане на 60 години, припомня HotNews.



Още по темата: общо новини по темата: 355
02.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
02.07.2024 »
предишна страница [ 1/60 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
"Зелена зона" за паркиране се предвижда да бъде въведена в кварталите
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Катастрофи в България
Лоша инфраструктура във Варна
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: