Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Днес е доста специален ден за някои от зодиите
Автор: Екип Varna24.bg 09:13 / 29.05.2024Коментари (0)1126
©
Голяма, смела и красива - това е енергията в сряда, 29 май 2024 г. Под нейно влияние сме призовани да бъдем верни на себе си и да не обръщаме внимание на думите на недоброжелателите. В края на краищата, защо да го правите? Техният път може да е напълно различен от вашия.

Разбира се, пет зодиакални знака ще имат най-добрите хороскопи на този ден: Овен, Телец, Стрелец, Козирог и Водолей, въпреки че и на останалите зодиакални знаци се напомня да живеят според собствената си истина. 

Овен 

Овни, енергията в сряда има странно въздействие върху вас, защото технически това би трябвало да е вашият ден, но енергията ви подтиква да не бързате и да се обърнете навътре. Доверете се на този процес, дори и да ви се струва странен. Интроспекцията и воденето на дневник ще ви донесат прозрения, които не бихте получили по друг начин. Правете само това, което е необходимо. Не се допуска угодничество на хората! Ако някой смята, че това е егоистично от ваша страна, не позволявайте да се развалят благословиите на този прекрасен ден. Да се погрижите за личните си нужди в този момент е важно за следващия етап от пътуването ви. 

Телец 

Телец, енергията в сряда е абсолютно страхотна за вас! Бъдете готови за забавни моменти, добри приятели и отлични приключения. Дори приключенията да са малки, те ще бъдат незабравими. Все пак бъдете спонтанни. Така благословиите ви ще достигнат по-лесно. Няма от какво да се страхувате, тъй като космическите сили са на ваша страна! През този ден отделете време и за пеене, може би по-късно вечерта. Оставете сърцето си да диша и пейте - още по-добре, ако го правите с приятели в караоке бар. Какъвто и път да изберете, пейте песните, които носят мир на душата ви. 

Стрелец 

Стрелци, енергията в сряда има скрито значение за вас. Повечето от вас няма да знаят това, но зад кулисите се готви нещо, което ще ви донесе мир и радост. Това е особено вярно, ако се опитвате да живеете по-цялостно и в равновесие със заобикалящата ви среда. Отделете време за музика на този ден. Дали ще пеете или не, е без значение, но трябва да се облегнете на песни, които отварят сърцето ви и ви помагат да се справите с емоциите си или да намерите катарзис. 

Козирог 

Козирог, енергията в сряда е много силна. След спокойния и уравновесен ритъм на предишните няколко дни, за някои от вас това може да доведе до камшичен удар. Не се притеснявайте обаче. Космическите сили твърдо са ви подкрепили и ще ви насочат към следващия важен етап по много по-бърз начин. Ако се чувствате призвани, занимавайте се с изкуството на калиграфията през този ден. То ще ви помогне да балансирате по-бързите сили в играта. Следващите няколко дни ще бъдат доста забързани за вас, но това малко късче спокойствие ще ви улесни да се приведете в съответствие с тях.

Водолей 

Водолей, вие сте мила душа - никога не се съмнявайте в това. Дори ако все още не сте намерили племето на душата си, никога не се съмнявайте, че то не съществува. Светът е твърде голям, за да е така. Прекарайте срядата в интроспекция. Пишете си дневник, ако искате, или просто си починете и се отпуснете след ежедневните си ангажименти. Душата ви ще ви говори, ако създадете това пространство за себе си. Уверете се, че имате под ръка бележник, за да можете да записвате прозренията и да ги обмисляте по-късно, пише actualno.com.



Още по темата: общо новини по темата: 617
20.06.2024 »
18.06.2024 »
17.06.2024 »
16.06.2024 »
15.06.2024 »
15.06.2024 »
предишна страница [ 1/103 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
50-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Арестуваха Брендо
Природни стихии
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: