Днес е доста специален ден за някои от зодиите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:13 / 29.05.2024
1141
Голяма, смела и красива - това е енергията в сряда, 29 май 2024 г. Под нейно влияние сме призовани да бъдем верни на себе си и да не обръщаме внимание на думите на недоброжелателите. В края на краищата, защо да го правите? Техният път може да е напълно различен от вашия.

Разбира се, пет зодиакални знака ще имат най-добрите хороскопи на този ден: Овен, Телец, Стрелец, Козирог и Водолей, въпреки че и на останалите зодиакални знаци се напомня да живеят според собствената си истина. 

Овен 

Овни, енергията в сряда има странно въздействие върху вас, защото технически това би трябвало да е вашият ден, но енергията ви подтиква да не бързате и да се обърнете навътре. Доверете се на този процес, дори и да ви се струва странен. Интроспекцията и воденето на дневник ще ви донесат прозрения, които не бихте получили по друг начин. Правете само това, което е необходимо. Не се допуска угодничество на хората! Ако някой смята, че това е егоистично от ваша страна, не позволявайте да се развалят благословиите на този прекрасен ден. Да се погрижите за личните си нужди в този момент е важно за следващия етап от пътуването ви. 

Телец 

Телец, енергията в сряда е абсолютно страхотна за вас! Бъдете готови за забавни моменти, добри приятели и отлични приключения. Дори приключенията да са малки, те ще бъдат незабравими. Все пак бъдете спонтанни. Така благословиите ви ще достигнат по-лесно. Няма от какво да се страхувате, тъй като космическите сили са на ваша страна! През този ден отделете време и за пеене, може би по-късно вечерта. Оставете сърцето си да диша и пейте - още по-добре, ако го правите с приятели в караоке бар. Какъвто и път да изберете, пейте песните, които носят мир на душата ви. 

Стрелец 

Стрелци, енергията в сряда има скрито значение за вас. Повечето от вас няма да знаят това, но зад кулисите се готви нещо, което ще ви донесе мир и радост. Това е особено вярно, ако се опитвате да живеете по-цялостно и в равновесие със заобикалящата ви среда. Отделете време за музика на този ден. Дали ще пеете или не, е без значение, но трябва да се облегнете на песни, които отварят сърцето ви и ви помагат да се справите с емоциите си или да намерите катарзис. 

Козирог 

Козирог, енергията в сряда е много силна. След спокойния и уравновесен ритъм на предишните няколко дни, за някои от вас това може да доведе до камшичен удар. Не се притеснявайте обаче. Космическите сили твърдо са ви подкрепили и ще ви насочат към следващия важен етап по много по-бърз начин. Ако се чувствате призвани, занимавайте се с изкуството на калиграфията през този ден. То ще ви помогне да балансирате по-бързите сили в играта. Следващите няколко дни ще бъдат доста забързани за вас, но това малко късче спокойствие ще ви улесни да се приведете в съответствие с тях.

Водолей 

Водолей, вие сте мила душа - никога не се съмнявайте в това. Дори ако все още не сте намерили племето на душата си, никога не се съмнявайте, че то не съществува. Светът е твърде голям, за да е така. Прекарайте срядата в интроспекция. Пишете си дневник, ако искате, или просто си починете и се отпуснете след ежедневните си ангажименти. Душата ви ще ви говори, ако създадете това пространство за себе си. Уверете се, че имате под ръка бележник, за да можете да записвате прозренията и да ги обмисляте по-късно, пише actualno.com.

Виж коментарите (0)

Още по темата (620):
28.06.2024 Зодиите, които трябва да се събудят от дълбокия си сън и да се срещнат със съдбата си
28.06.2024 Ретрограден Нептун - скритата истина излиза наяве
27.06.2024 Днешният ден има огромно влияние върху четири зодии
20.06.2024 Пълнолунието в Козирог ще порази родените в три зодиакални знаци
18.06.2024 Луната е в Скорпион: Специално послание от Вселената за четири зодии
17.06.2024 Сериозни предизвикателства пред три зодии тази седмица
Още новини от Любопитни новини:
Симона Загорова тръгнала по доктори за отслабване още като дете
Юлиана Дончева получи романтично пътешествие за рождения ден
Наум Шопов продава колата, но май завиши цената
Окончателно Бен Афлек напусна Дженифър Лопес
Бившата на Башар Рахал роди от новия си мъж
Геро обиден заради "Скрита самоличност"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).