Два артикула, които никога няма да излязат от мода

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:05
297
Свикнали сме модните тенденции да се променят с всеки един сезон, като понякога изглежда просто невъзможно да се движим с тяхното темпо. Все пак има някои ключови артикули, на които винаги можем да разчитаме, без значение дали става дума за дрехи или обувки. По-долу ще ви представим два основни артикула, които всеки мъж трябва да има в гардероба си:

Спортни кецове

Брандът Adidas предлага разнообразие от удобни, гъвкави и лесни за използване продукти за ежедневието. Независимо дали обичате да спортувате или просто сте фенове на разходките, изберете чифт специализирани спортни обувки от Fashion Days за всяка една категория. Решете как искате да прекарате деня си или планирайте дългосрочно и поръчайте от предпочитаната от вас категория: бягане, футбол, фитнес, баскетбол, туризъм или ходене.

Тези обувки лесно отговарят на вашите нужди, благодарение на привличащия вниманието дизайн и някои ключови характеристики: те помагат на краката ви да дишат, абсорбират удари по време на спортни дейности и са наистина издръжливи. Не забравяйте, че за удобство е важно да изберете правилния размер - не прекалено големи, тъй като може да се изхлузят, но и не твърде малки, понеже могат да доведат до болезнени мазоли. Допълнете облеклото си с чифт спортен панталон, тениска и яке за по-хладните дни.

Зимно палто

Може да изглежда твърде рано да мислите за зимата, гледайки през прозореца, но е важно да бъдете подготвени предварително. За да не се окажете неподготвени! Да, в момента слънцето грее и времето е приятно, но в действителност студеният сезон е точно зад ъгъла.

Организирайте гардероба си и сортирайте дрехите, за да решите какво искате да запазите и какво трябва да смените. Това ще освободи място за нови покупки, които няма да останат незабелязани.

Например, гамата мъжки якета може да ви впечатли с разнообразието от налични модели. Независимо дали избирате версия с или без качулка, с джобове, ватирана или кожена подплата, помислете за вече наличните си дрехи, за да си осигурите подходящо съвпадение.

Можете също така да изберете водоустойчиво яке, за да останете сухи по време на дъждовните дни. Не забравяйте, че някои якета се доставят със свалящи се аксесоари, което ги прави полезни през няколко различни сезона. Добавете към своя списък за пазаруване и чифт ботуши, дънки и пуловер, за да се предпазите от студа. Не забравяйте за шапките - намерете си шапка, която подхожда на формата на лицето ви.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Хванаха Алла Пугачова с антики за 20 милиона долара, опитвала се ...
Срещу 5-6 лева днес, ще имате ароматен и зелен копър цяла зима
Семейството на Лиъм Пейн с първо изявление след смъртта му
Защо е толкова важно да следим холестерола и може ли високите сто...
Извънредна ситуация в "Биг Брадър"
Приятелката на Лиъм Пейн си е тръгнала от Аржентина няколко дни п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).