Един от най-известните ни бизнесмени ожени дъщеря си на пищна сватба в Гърция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:10 / 13.07.2024
2670
Красива гръцка черква на хълма край Порто Хели, от който се разкрива приказна гледка към Егейско море. Дворът ѝ е побрал над 300 души, дошли на сватбата на Криста-Мария и любимия ѝ Джон. Сред най-важните там са родителите на хубавата булка - бизнесменът Спас Русев, бивш собственик на “Виваком", както и на сателитния оператор “Булсатком", и съпругата му Диляна.

За единствената си дъщеря двамата организираха перфектната сватба, състояла се на 6 и 7 юли в морския курорт в Арголида - регион в североизточната част на Пелопонес.

За венчавката Криста-Мария е в изящна сребристобяла дълга рокля с презрамки, изработена специално за нея от Селия Критариоти. Известната кутюр дизайнерка е с гръцки корени, а нейни тоалети са част от личните колекции на множество звезди, сред които Кейт Мос, Лейди Гага, Бионсе, Наоми Кембъл и др. Младоженецът е в бял костюм на неаполитанския дизайнер Мариано Рубиначи с букетче момини сълзи на ревера, каквито носи и бащата на булката.

Гостите на щастливото събитие са се събрали от всички краища на света - САЩ, Великобритания, Франция, Италия, Швейцария, Гърция, България и много други. Повечето от тях са приятели и колеги на младоженците от студентските им години, както и от компаниите, в които двамата вече работят. Същевременно част от най-щастливия им ден стават и много хора, които се занимават с изкуство - световноизвестни художници, колекционери, дизайнери.

Криста-Мария и Джон, който е американец, се познават от следването си в Williams College, Масачузетс, САЩ. След завършването тя получава магистърска степен по бизнес администрация в Wharton Business School, а той - в Harvard Business School. В момента двамата живеят в Ню Йорк, където Криста-Мария работи за голям хедж фонд, а Джон е в “Бостън консултинг груп" (BCG).

Пищната сватба направи впечатление и на гръцките медии, някои от които я отразиха надълго и широко, наричайки бащата на булката Спас Русев “гениален бизнесмен".

“Тази новина може би нямаше да представлява интерес, ако светското събитие не се случваше в Порто Хели и в разкошната вила, някога собственост на бившето гръцко кралско семейство", пише гръцкият сайт Mononews, чиято тематика е да разказва “бизнес истории на новото поколение". Любопитството на журналистите е и заради факта, че собственик на луксозната вила, принадлежала на бившия гръцки крал Константин, днес е именно Спас Русев.

Ваканционната къща е с архитектура, повлияна от арабския стил. В нея има 12 спални, частен плаж, шезлонги, голям 30-метров плувен басейн, красива сграда, покрита с марокански плочки, уникални мебели, но също и много картини и редки книги, донесени от Русев, разказва медията. Впрочем всеки, който познава бизнесмена, знае, че той е голям ценител на изкуството.

Според сайта сватбата се е състояла в магическото място Агиос Емилианос (Свети Емилиан) и е била 4 дни - от четвъртък до неделя. Двойката е разменила любовните си клетви на 6 юли, а на следващия ден - неделя, празненството е продължило. Сватбената вечеря и партито са били на плажа Vinya Petrothalassa между Порто Хели и Ермиони. Гръцките журналисти твърдят, че за сватбата е била наета израелска фирма, специализирана в организирането на събития, която да изработи декора и да се погрижи за детайлите.

Самите гърци наричат Порто Хели “Монако на Гърция", тъй като там се намират едни от най-красивите вили в региона, припомня "24 часа".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1359):
10.09.2024 Бен Афлек живее в страх от Дженифър Лопес
10.09.2024 "Закрила на детето" спря български гей филм заради участието на непълнолетен ром
10.09.2024 Георги Любенов се завръща по БНТ
10.09.2024 Звездна БГ двойка продаде мебелите си
10.09.2024 Знаменитостите, които отслабнаха с по 100 килограма
10.09.2024 Виктория Капитонова се е омъжила?
Още новини от Любопитни новини:
Предлагат 150 000 евро годишно, за да работите това
Бен Афлек живее в страх от Дженифър Лопес
"Закрила на детето" спря български гей филм заради участието на н...
Какво значи, когато "ни играе окото"?
Силни магнитни бури удрят Земята, ето кога
Георги Любенов се завръща по БНТ


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).