Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Едно нанасяне на спирала и не е възможно да откъснеш очите от очарователния ти поглед
Автор: Екип Varna24.bg 12:09 / 19.10.2023Коментари (0)1407
Нито една съвременна жена не може да си представи живота си без козметична чанта, в която можете да намерите всичко. Новите тенденции диктуват нови правила: съответно някои продукти се добавят, а други изчезват. Но някои неща си остават същите – спирала за мигли и лак за нокти.

Спирала: как да изберем правилната

Миглите на всяко момиче имат свои собствени характеристики и "капризи“. Ето защо трябва да разберете с каква задача трябва да се справи спиралата.

1. Спирала за миглите за удължаване е идеалното решение за къси и доста плътни мигли. Има по-течна (в сравнение с други видове спирала) и пластична структура, поради което при оцветяване се създава ефект на удължаване. Една от основните му характеристики е, че обгръща миглите с доста тънък слой. Този тип спирала е добър вариант за дневен грим.

2. Спирала за обем има характерна по-плътна формула, тъй като основната й задача е да придаде плътност и обем на тънките, но дълги мигли. И в този случай, колкото по-дебела е самата спирала, толкова повече обем може да придаде. Когато работите с обемна спирала, важно е да започнете боядисването от самите корени, така че продуктът да обгръща напълно миглите и да им придава желания обем. Добрата обемна спирала трябва да се нанесе на 1-2 слоя, за да се постигне най-добър ефект.

3. Универсалната спирала съчетава свойствата както на обем, така и на удължаване, тоест леко уплътнява, извива и удължава миглите, но не прави това толкова интензивно, колкото всяка от спиралите поотделно. И това е добър избор за щастливки с естествено дълги мигли.

4. Водоустойчивата спирала е истинско спасение за тези с мазна кожа на клепачите, чиято спирала често се размазва и цапа кожата или грима. Освен това водоустойчивата формула е добра за горещо и влажно време и е полезна за тези, които не са готови да отидат на плажа или да посетят басейна без никакъв грим.

Друг основен компонент на козметичната чанта е лак за нокти. Но как да го изберем с такъв богат асортимент? Трябва да се помни, че лаковото покритие е защитен агент срещу външни повреди: почистващи препарати, твърди предмети, вода и други фактори.

Характеристики при избора на лак за нокти

Освен всичко друго, лакът също така помага за укрепване на нокътната плоча от начупване и разслояване. Ето защо, когато го избирате, трябва да знаете за следните нюанси:

- Марка. По възможност купувайте лакове от марки, които познавате. Определена марка служи като гаранция за качеството на лака за нокти, който се произвежда под нея. Известните производители няма да добавят опасни вещества към своите продукти - в този случай те рискуват твърде много;

- бутилка. Преди да закупите лак, внимателно проверете бутилката - не трябва да има размазани надписи на необясним език, отлепени етикети или чипове;

- форма. Не купувайте бутилки лак във формата на цветя, зайчета или мечета. Със сложна форма, лакът изсъхва върху всички релефи на бутилката и скоро такъв лак ще се озове в кошчето;

- четка. Не трябва да се движи във всички посоки като метла. Висококачествената четка има всички влакна гладки, леко заоблени и групирани заедно. Дължината и дебелината на четката трябва да са с такъв размер, че четката да покрива свободно нокътя и да оставя богата, равномерна следа без ивици. В този случай четката не трябва да е прекалено мека, в противен случай няма да можете да рисувате прави линии. Но също така не се препоръчва да купувате лак за нокти, който има твърда четка. В този случай просто се намокрите, опитвайки се да нанесете лака равномерно;

- консистенция на лака. Не забравяйте да проведете този експеримент: развийте лака и внимателно наблюдавайте колко бързо пада капката. Колкото по-бързо цветното петно ​​падне върху хартията, толкова по-добре. Лакът за нокти не трябва да е плътен. Ако лакът е плътен, ще се нанася трудно и маникюрът няма да е перфектен.

Не икономисвайте от себе си: по-добре е да вземете един или два маркови лака, отколкото много лакове с неизвестно качество и производство.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Проблеми с боклука във Варна
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
България и Войната в Украйна
Арестуваха продуцента Нико Тупарев
Рокади в ДПС
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: