Елизабет Мос очаква първото си дете

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:44 / 31.01.2024
841
Елизабет Мос - звездата на антиутопичната телевизионна драма "Историята на прислужницата" очаква бебе, съобщи сайтът за знаменитости "Ти Ем Зи". Актрисата и носителка на награди "Еми" показа наедрялото си коремче като гост в късното вечерно шоу на Джими Кимъл.  В отговор на шегата на водещия "Бременна ли сте или просто сте невероятно отдаден актьор?", 41-годишната Мос отговори през смях: "По малко и от двете", потвърждавайки, че очаква първото си дете. 

Актрисата добави, че бременността й протича "наистина добре", след което поиска съвет от Кимъл, който е баща на четири деца. Водещият отговори, че приятелите и семейството ще я обсипят с "много неща" за новороденото.

След това разговорът за бебето приключи, като актрисата не разкри повече подробности за бременността си и предстоящото щастливо събитие.

Елизабет Мос беше омъжена за кратко за комика Фред Армисен. Двойката финализира развода си през 2011 г.

Сериалът "Историята на прислужницата" проследява жена, принудена да живее като наложница в дистопично общество в близкото бъдеще. В тоталитарния Гилеад властват изкривени традиционни ценности, а правата на жените не съществуват. Историята е базирана на едноименния роман от 1985 г. на писателката Маргарет Атууд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Колорит, адреналин и спиращи дъха "Игри на волята"
Една звезда на 72: Той е боксьор, но печели куп награди като акть...
Търсите ли симетрия при подредбата на предметите, миете ли си ръц...
Радио "Фокус" с обновена програмна схема и профил
Ето какви са първите действия при хранително отравяне 
Работохолиците: Хората, които работят дори когато почиват и бавно...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).